„Közkívánatra: BKK-tüntetés. Az etikus hacker srác meghurcolása miatt. (Az Oktogon a technikát, bejelentést és fórummoderációt biztosítja)” – csupán ennyit írnak a szervezők a nemrég létrejött Facebook-eseményben, amely BKK-botrány név alatt fut, ám ebből is sejtheti mindenki, hogy a megmozdulást azért szervezik, mert a közlekedési vállalatnak havi 22–25 millióért fejlesztő T-Systems feljelentette (a BKK meg nagyban helyeselt) azt a fiút, aki felismerte a nemrég elindult e-jegyrendszer hibáját, és 50 forintért vett bérletet, ám egyből szólt a BKK-nak, hogy orvosolják a problémát. Nem orvosolták, hanem feljelentették a srácot, akit a 24.hu információi szerint az éjszaka rendőrök állítottak elő. A demonstráció hétfő este lesz, és bár a szervezők azt írják, „ez lesz az első tematikus Oktogon-tüntetés”, a demonstráció a Rumbach Sebestyén utcában lesz. Részletes, folyamatosan frissülő információkért érdemes az alábbi Facebook-eseményt követni:

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Természetesen ott leszek. Aki teheti, jöjjön!
Jozefina
Teljesen valós a felháborodás!!! Csak ezt is mindaddig kellene folytatni, amíg a fiút kiengedik és minimum nyilvánosan nem kernek bocsánatot tőle és megköszönik neki a rendszer hibájának jelzését!!!
papa.49
@Jozefina: Ezek ilyesmire képtelenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.