Az MSZP a héten a teljes összeomlás szélére navigálta magát. Mint arról a Zárójel beszámolt, két napja Botka Lászlónál szakadt el a cérna, pénteken pedig a megvádolt, Molnár Zsolt vágott vissza. Hogy melyikük Orbán ember az nem tiszta, de nagy a gáz a szocialistáknál. Orbán közben már kikérte a szimpláját.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Nessy: Ha egyaltalan eljutnak a valasztasokig. Johet meg osszel az onpuccs, a la erdogan receptre, es a szuksegallapotban nincs valasztas, gyulekezes, vagyis orban automatice orokli a tront meg egy 4 eves idoszakra. Felek, jovore erre fog tendalni az egesz... Ne legyen igazam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"Orbán közben már kikérte a szimpláját."
Nyugodtan szűrcsölje, mert az mszp-nek nincs is esélye a győzelemre. Egész más fogja legyőzni, olyan akire nem is számít.
papa.49
A hazugovics nem szimplát kért, hanem még egy kupica pántlikát, oszt. nyugodtan hátradől, mert az ellenzék el van ásva legalább 200 méter mélyre, ebből így nem lesz kormányváltás de még a 2/3. is sikerülhet a püffedt hátvédnek!!!
karma1
Akarhogy nezzuk, es akarmit mondott az interjuban Molnar Zsolt, az mszp gyozelmenek legnagyobb gatja maga botka, bar Molnar megprobalta vedeni a munder becsuletet.
Szuper szimpatikus ember, a hazugsagvizsgaloval kb. Gyurcsany szintjere emelkedett.
Viszont Olgatol elkezdtem mar viszketni az elso percben. AMilyen udvariasan Molnar udvozolte, Olga egy rohadt "joestet"-et se mondott neki, es folyton a szavaba vagott. Igy nem lehet riportot csinalni, mert ez inkabb egy Kalman Olga monolog volt... (Agyara ment volna a TV valtas?)@lampa laz: Ugy nez ki, az johet be, amit Te gondolsz...Vegulis mindegy, hogy ki, csak VALAKI valtsa mar le!
karma1
Nem kell a cimbeli zarojeles kerdojel, mert Molnar Zsoltnak megvan a sajat esze, termeszetes, hogy NEM targyal ki mindent az mszp belugyeibol! Ezt meg Olga sem varhatja el tole... Sokkal felelossegteljesebb ember Molnar, mint az elefantkent viselkedo bunko botka...
Ja, a cikkben Molnart ketszer is az mszp elnokenek titulaljak: firkaszkam, erdemes lenne megtanulni, hogy ki kicsoda az mszp-ben...
Nessy
@papa.49: Pláne a levelezőtagozatos "kettős állampolgárok" ellenőrizetlen szavazataival, akik a mi pénzünkért voksolnak a fideszre!
Nessy
@karma1: Botka elszállt magától, mint egy üstökös! Az MSZP elindult lefele.
Csak majd előkerülnek megint az egy napos kis pártocskák, akik miatt szétesik az egész választás, Nem ok nélkül csinált egy fordulót Orbán.
karma1
@Nessy: Ha egyaltalan eljutnak a valasztasokig. Johet meg osszel az onpuccs, a la erdogan receptre, es a szuksegallapotban nincs valasztas, gyulekezes, vagyis orban automatice orokli a tront meg egy 4 eves idoszakra. Felek, jovore erre fog tendalni az egesz... Ne legyen igazam!
division
"Az MSZP a héten a teljes összeomlás szélére navigálta magát"
De hiszen már évek óta ott vannak, épp ideje hogy bele is essenek.
Yoda69
@karma1: Nem lesz szukseg onpuccsra. Ha igy megy tovabb orban siman nyer 2/3dal.
karma1
@Yoda69: Aaa, biztosra fog menni,... Amennyire forszirozza az ertelmetlen szavazasokat, konzultaciokat, annyira fel is azoknak az eredmenyetol. Hiszen az oriasi lebogeseket egyre nehezebb csodalatos gyozelmekkent beallitani. Ez az agyonkozmetikazott, hazug statisztika elobb-utobb elonti oket, mint a szennycsatorna...
Azt is tudja orban, hogy ez az egyetlen es utolso lehetosege a hatalomban maradasert, kulonben 1000 ev borton johet, vagy a kies Azerbajdzsan...
Szerintem Ti meg mindig nem hiszitek el, hogy egy teljesen beteg elme - aki abban a keves jozan pillanataban viszont velejeig gonosz - mi mindenre kepes?
Sajnos, MINDENRE!
nemkati
Lehet az, hogyha az MSZP összeomlik, akkor a többi ellenzéki párt megerősödik?
Jozefina
Orbánt a magyar népnek kell legyözni. Elő kell kerülnie egy olyan "népvezérnek" aki kezébe veszi az irányítást, elfogadják a kis pártok is és irány a győzelem felé. Nem kell semmiféle cicomázott program, a nép változást akar, csupán kell egy "Kossuth" egy "Petőfi" vagy egy "Széchenyi" értelmes a népnek szóló üzenetek. Elő kell venni nemzetünk költőinek buzdító verseit, énekeseink dalait, stb... Népgyüléseket, nem párt gyüléseket kell szervezni. Elő kellene bújnia a hallgatag értelmiségnek, az értelmes fiataloknak...
papa.49
@Jozefina: Ez az amire pontosan szükség lenne a mai helyzetben!!!
lampa laz
@Jozefina: "Elő kellene bújnia a hallgatag értelmiségnek, az értelmes fiataloknak..."

Így igaz, mert ez a réteg még nem mutatta meg magát igazán, pedig az ismert arcok sokat számítanának. A fiatalok tömegére meg azért lenne szükség, mert tőlük biztos jobban rettegne orbán mint a nyugdíjasoktól...ez nem leszólás, mert én is az vagyok, de az igazi változást az ifjúságnak kellene megnyernie, amiben viszont szívesen segítenénk őket.
karma1
@nemkati: Nem, nem hinnem... Szerintem jellemzo, hogy ki milyen part moge allt be es miert, - ha en erosen munkasparti vagyok, es a partom osszedol, en nem mennek at pl. a jobbikba, vagy az egyuttbe,... Egyszeruen nem nekem szolnak az emlitett partok... Minden parttag igy van a sajat parthusegevel, tagsagaval...
nemkati
@karma1: Ha így lesz, akkor a passzívak tábora fog nőni. És akik egyáltalán elmennek szavazni, azoknak a nagy többsége megintcsak Fideszes, és megintcsak meglesz a 2/3. Na az betenne nekünk!
papa.49
@Nessy: Pontosan ezért csinálták ezt a rendszert, hogy aki kiment dolgozni nyugatra, csak nehézségek árán tudjon szavazni, ezek a ,,pénzen vett bohócok,, meg levélbe !!!
Yoda69
@karma1: En elhiszem. Sot mar mikor 2010-ben hatalomra kerult megmondtam csak verrel lehet majd leverni onnan. Me legyen igazam, de nagyon arrafele tendalunk.
Yoda69
@Jozefina: Sajnos erre mar nincs ido. Felepiteni why nepvezert tobb ev kemeny munkaja. De nalunk a legnagyobb baj hogy nincs ilyen alak. Ha meg lenne akkor nemcsak a fideSS cincalna szet hanem az ellenzek is.
Nagyon ugy erzem total vesztesre all a demokracia, hacsak valami csoda nem tortenik.
Bizom Gyurcsanyban hogy a valasztasok elott ledobja az atomot orbanra es elorukkol a dokumentumokkal amit beigert.
JAJMÁR
Persze, hogy vége van az emeszpének. Nem a Botka miatt, nem a Molnár Zsé miatt, hiszen már 2010 óta végük van. 4 éve pedig végleg kimúltak. Ahogy az összes párt és pártideológiák is, ebben viszont oroszlánrésze van a fidesznek - amúgy mindenben -.
A fidesz se azért vezet, mert az ő ideológiájuk tetszik jobban, hiszen úgy váltogatják, mint az alsóneműt, nincs mi tetsszen azon! De velük forognak a híveik is, nem a fideszé, az Orbán hívei ők! Velük bármit megtehet.
Ha kivonnák a fideszből Orbán Viktort, szétpukkanna, előbb esne darabjaira, mint az mszp.
(Úgy értem a fidesz, de lehet, hogy az Orbán is :) )
Nem számítanak már az ideológiák és a pártok se! Nem ez vonzza, vagy taszítja a szavazókat, hiszen lsd: Jobbik ... honnan, hova jutott pár év alatt!

Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de aki nem áll be a ma legnépszerűbb, leginkább esélyes ellenzéki vezér mögé, az Orbán embere, és őt támogatja. (Erre mondta Botka, hogy az áruló, hisz nem a kormányváltást akarja.) Mindig lesznek személyi döntések, nézeteltérések is, de az erős, egyszemélyes vezérrel szemben csak egy minden párt fölött álló egyszemélyi vezető veheti fel a küzdelmet. Soha nem fog olyan előállni önként, akit mindenki egyhangúlag elfogad, mert nincs olyan ember, akit ne lehetne kikezdeni.

(Botka rá az élő példa! és bármit mond, bármit is csinál, bármit nyilatkozik, abból mindig lehet nem tetszetős sorokat, mondatokat kiemelni. Ha ez a cél! és itt sokaknak ez a célja!)
Aki kormányváltást akar, az most - csúnya szó -, de megalkuszik és szinte behódol. Nem végleges alku ez, de vagy megértik az emberek, hogy mindent fel kell tenni egy lapra, akkor van esélye a nyerésnek, vagy nem értik meg. Akkor pedig semmi esély!
Nem a pártok, a választók döntenek!
Ebben az utolsó pillanatban helyrehozhatatlan hiba pitiáner ügyekkel zaklatni a néptömeget annak a még megmaradt ellenzéki sajtónak, és politikusnak.
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:08
Azért szerepel elnökként Molnár, mert az elnököt is Molnárnak hívják , és ő is büfögött tegnap valami érthetetlen dolgot!
karma1
@bencemacska: Igen, de az egyik (az igazi elnok) az Molnar Gyula, o meg Molnar Zsolt, es eletkorban is van koztuk kb. 10 ev Zsolt javara...
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:10
Igen, de amikor trehányságból az író nem ír keresztnevet, vagy egyéb megkülönböztető jelzőt, gondolkodni kell, hogy ő melyikre gondolt!!!
karma1
@bencemacska: En errol a latens elnevezesrol beszelek (ez a fenti cikkben talalhato, ha megnyitod a teljes cikket).
"Botka László, az MSZP elnöke nyíltan nekirontott párttársának, Molnár Zsoltnak, majd azon nyomban szabadságra is ment. Az indulatok természetesen a várt módon elszabadultak, a pártban „polgárháborús” a helyzet."

Figyeled? botka, mint az mszp ELNOKE...
bencemacska
@karma1: ma, 23:36
Ezt én már korábban olvastam, és megdöbbentem, rajta.
Most a HVG-n lehet olvasni egy részletes cikket, de nem lesz okosabb az ember.
Engem főleg a kongresszusi 98%-os szavazás lebonyolításáról szóló vélemény lepett meg.
(Állítólag titkos szavazás egy jelölttel, a nem szavazathoz át kell húzni a nevet, de toll nincs a fülkében, azt kérni kell!???)
A lényeg : én úgy éreztem már a 168 óra cikkénél is, hogy nem egy úriember nyilatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.