Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be szerdán este tíz óra körül maszkban egy személy, majd kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, a rabló távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg – olvasható a hivatalos rendőrségi közleményben a police.hu-n.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165 – 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült. A rendőrség vizsgálja, hogy van-e összefüggés a mostani eset és a június 7-én, valamint a július 18-án elkövetett rablások között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri,

hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs: 8 – 16; P: 8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ahogy így nézem ezt a buckalakó jelmezt, rögtön a Soros Gyuri bácsi ugrott be.
KisGenyo2
Tuti meglesz!
Na persze csak azért, mert ezt annyira könnyű volt megcsinálni, hogy lenyomja még vagy 20 helyen, mire valamin fennakad! XD
maci0427
Persze ..., felismerhető...Ez a Zöld Íjász ! Kinyalom a puncimat,ha ezt így valaki felismeri !
passenger
Feltudnám, de nem akarom.
Nemrégiben kitöltöttem egy arcfelismerő tesztet és 99%-os lettem.
Tehát fel tudnám, de nem akarom.
Az országrontó, a magyar népet kiraboló orbánt, is felismerem arcról de mégsem történik semmi - tovább dúl, és tovább rabol ez a nemzeti címeres gazember.
passenger
Milyen ember az, aki a saját népét teszi tönkre?

Nagyon durván bírok káromkodni, de erre az őrületre nincsenek szavaim- még nem találták fel azt a csúnya szót, amivel illetni lehetne azt a szennyt, amit ez a dagadt gonosz törpe erre az országra zúdít.
Ahogy megszületik AZ a csúnya, minősíthetetlen szó, egyből közzéteszem.
Én ki fogom bírni...
Én ki bírom mondani.
passenger
Egyelőre maradjunk annyiban, hogy Orbán Viktor nem "ő", hanem "AZ" - a gonoszság új foka!.

www.youtube.com/watch?v=hNwqQMpqU7Q

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.