Az Orbán-közeli vállalkozó sertéstelepére látogatott hétfőn a japán herceg, de stábunkat megakadályozták abban, hogy lefilmezzük Akisino érkezését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egy telepen elég egy herceg. Mészáros telepén ő a herceg. A japán herceg még összetévesztette volna az IQ-bajnok disznóval.
dr. prédikátor
Aztakurva! a MÉSZAROS ZSÍRDISZNYÓ MÁR TUD JAPÁNUL IS???Mangalicák szőre ondolálva, körmük kilakkozva.A cigus fecalicus meg lapátolta a szart a disznyók alól!!!
tudode
Nem ügy a japán herceg disznó látogatása ahhoz képest, hogy Mészáros Lőrinc VALAKINEK FONTOS EMBER, hiszen ALÁVALÓAN KERÜLT a polgármesteri székébe is.
.
Azért van ami a lelkükön/lelkén szárad:
.
„Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
.
Egyre gyanúsabb a felcsúti Juhász halála
sztarklikk.hu/kozelet/egyre-gyanusabb-a-felcsuti-juhasz-halala/260341/
.
REMÉLHETŐLEG TUDATÁBAN VAN ANNAK, HOGY CSAK ESZKÖZ A POLITIKAI KALANDOR VÉGTELEN ZSEBÉBEN!
.
A gazdija HADICSELEI közé tartozik ez az IQ huszár is! Azt hiszi, hogy... aztán éjjeli edénybe lóghat az enyves keze!!!
Eladott Ország
Mi tagadás, kinyílt a csipája Mészáros mangalicaszerelőnek, mellékállásban polgármester,
főállásban egygazdás stróman és síkbuta ösztönlény. Felcsút az orbáncinizmusban gyökerező feudalizmus nem túlságosan hálás tükre, amely egészen nyugodtan általánosítható az egész országra.Siralmas, abszurd melodráma ez, a minden törvények fölött álló földbuta miniszterelnöki strómannal, akinek az az érzése, hogy polgármesterként uralkodni van joga, ahelyett, hogy képviselne és szolgálna. Ennek a nyúzott fejű, egy marék lepke szellemi szintjén vegetáló emberformájúnak az az egyedüli érdeme, hogy a nemzet fénylő csillagának szülőfalujaként számon tartott településen lett polgármester. És nem csak az a baj ezzel, hogy az utolsó generációs limuzinja többet ér, mint az ország háromnegyedének lakása, hanem hogy a lopott pénzből játssza a nagy embert, fenyegeti a szabad sajtót, miután a magyar médiapiac nagy részét a nevére vette. Még akkor sem, ha milliárdos senkiháziként a rajtunk keresztül zsírosodó miniszterelnök a legjobb barátunk és gazdánk. Miért nincs joga látni egy országnak, hogy ki ez az ember, aki két mondatot nem tud egymással összekötni, de hét év alatt kilopta a szemünket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.