Ez még nekünk is fájt. Nagyon rossz volt az előző szocialista kormány. Félreértés ne essék, Gyurcsányt tisztességes embernek és jó demokratának tartom. De nagyon rossz miniszterelnök volt. Politikailag egyáltalán nem volt tehetséges, kétbalkezes volt. Semmit nem mozdított meg, és Magyarország eladósodott – írja a Magyar Nemzet Heller Ágnes Wiener Zeitung osztrák liberális napilapnak adott interjúja alapján.

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nem akarom Gyurcsányt védeni, de az eladósodás nagy része a 2008-as válságból származott, amelynek ludasait én a Wall Street környékén keresném. A válság olyan országokat is megrengetett, mint az erős Németország. Kölcsön nélkül a kilábalás Orbánnak sem ment volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Nem akarom Gyurcsányt védeni, de az eladósodás nagy része a 2008-as válságból származott, amelynek ludasait én a Wall Street környékén keresném. A válság olyan országokat is megrengetett, mint az erős Németország. Kölcsön nélkül a kilábalás Orbánnak sem ment volna.
Peller Anikó
Inkább hat(száz) tisztességes ember mint egy gazember (tolvaj, rabló, hazug, kényúr, debil) aki gyerekkorában nem kapott kisvasutat és nem fociztak vele a cignyk.

Igaz, akkor még nem gurult ilyen jól.
Pálinkafőző Rézüst
A filozófusasszonyból hirtelen gazdasági szakember lett... :)
Eladott Ország
El kell mondani újra és újra, hogy kirabolják az országot, hogy annyi fejlesztési támogatásból, amennyi ebbe az országba érkezett, már fejlődő magyar iparnak, járható utaknak, mindenki számára hozzáférhető szélessávú internetnek, jól működő tömegközlekedésnek, folyamatosan erősödő és szélesedő vállalkozói rétegnek, a társadalom jelentős részét kitevő polgárságnak, bárki számára elérhető, magas színvonalú oktatásnak, hatékony egészségügynek, erős szociális hálónak kellene lennie. De nincs, mert szétrabolták, mert nem cél, hogy legyen. Lepusztult falvak vannak, már a születéskor kijelölt életutak vannak, eszetlenül szétszórt ezermilliárdok és szétrabolt másik ezermilliárdok vannak, érinthetetlen bűnözők, óráról-órára gazdagodó strómanok vannak. Ebben ugyanúgy felelőssége van mind a két oldalnak. Ezek ugyanazok.
Peller Anikó
@dr. prédikátor: nem, mert Ági nagyanyó értelmes és valójában vani gazságtartalma amit mond. Nyilvánvaló, hogy a Ferkó egy naiva, béna kacsa, a cygny az ő inherited mentalitásával kikészítette, letaposta és ő (a Feri) ezt szó nélkül hagyta, majd a gyeplőt a lovak közé hajítva magunkra hagyott minket (= aki nem fideszes, féleszű béla).

De inkább ezer jószándékú, tisztességes béna, mint egy aljas, számító rabló.
bencemacska
tekintsünk el a Gyurcsányról mondottaktól - mielőtt nekem ugrik valamelyik "túl okos" - de igaz amit a Jobbik és a Fidesz összehasonlításáról mond?
karma1
@Horizont: En is azt mondom, hogy Agi anyo elfelejtette bevenni a Cavintonjat, es valahogy kiszabadult a hospice-bol...
mivel lehetne magyarazni, hogy azt allitja, hogy a jobbik akarja bevezetni a halalbuntit? 3 evvel ezelott a fidesz vetette fel a halalbuntetes visszaallitasat, mar erre sem emlekszik az oregasszony?
Abban igaza van valamennyire, hogy orban ellenzekben nagyon "elenk" volt. Szerintem meg csak genyo (mar akkor is) es gatlastalan bunko. Az o ellenzekisege annyibol allt, hogy MINDENT megtamadott, amit Gyurcsanyek be akartak vezetni akkoriban. (Lasd vizitdij-mizeria, pl.)
Gyurcsany viszont europeer demokrata es liberalis volt mar akkor is, es mar akkor sem akart lesullyedni orban szintjere.
Sajnos, a demokracia akarmekkora szabadsagot ad, a masik rendelkezesevel meg is koti az embert: Gyurcsany megprobalt europai modon politizalni, ugy elni, ahogy egy IGAZI politikusnak kellene, hat megse vaghatta pofan orbant egy szivlapattal, amikor pedig csak attol tert volna eszhez, hisz o maga, orban megmondta, hogy az apja is ezen a nyelven "tarsalgott" vele...
Azota sem csinal semmi mast orban, csak elefantkodik a porcelanboltban, aminek a kovetkezteben mar sehol sem szalonkepes a vilagban.
Equus
@dr. prédikátor: Wikiben utána nézettél volna. Voltaképpen dicséri Gyurcsányt, amikor a keménységét hiányolja. Ja... és ki ne menjen a köztudatból: annyi fizetésből, amit Gyurcsány felvett miniszterelnökként kevesen élnének mag Mo-n.
karma1
@Equus: Most azert meg tudnam bubolni az oregasszonyt... Ne haragudj, de most miert keveri be meg jobban a szart??? Ki a franc kerte, hogy elemezzen egy 10 evvel ezelotti helyzetet???
A Kadar-korszakban is ostorozta azokat, akiket kellett - jelzem semmin se valtoztatott igazan a munkajaval - , most viszont kifejezetten kart okoz , mert sok mindent mondhat Gyurcsanyra, de hogy nem volt politikus, vagy eppen miniszterelnoknek valo - nahat azt nem mondhatja.
Soha senki nem csinalta meg a Foldon azt, amit nekunk kellett elkezdenunk 1989-ben. De ritkan jon ossze annyi balfasz es kalandor egyszerre egy kormanyon belul, amennyit nekunk akkor sikerult osszeszedni...
Agi nene miert nem akkor szolt, hogy Feri, valami nem koser, csinald maskepp! De se Gyurcsanyt nem biztatta, se orbannak nem mondta azt, hogy b+ legalabb vedd le a szaros csizmadat mielott belepsz a Parlamentbe, es ne az legyen a politikad lenyege, hogy "Hurra, utanam!"
Most mire szovegel? Nincs meg a Kossuth dija? Lovagina rendje?
karma1
@Horizont: Ja, arrol az utolso mondatrol beszeltem... Mar ha ezt TENYLEG kimondta, es nem az ujsagiro rittyentette oda, erdekessegkent...
Hellcat
@Horizont: (13:19) na igen itt hitelét is vesztette az egész nem? :D
karma1
@Hellcat: Igen, hitelet vesztette, de ezt a beszedet pontosan ugyanugy ki lehet venni a kontextusbol, mint az oszodi beszedet, es azzal teljesen az ellenkezojere valt a mondanivaloja...
kokopelli
@solidedge: egy kicsit eltúlzod a "Németországot is megrengette"-vel!
Volt egy kanzellár a "válság" előtti években,aki bevezette az "Agenda 2010"-t,mivel
előre tudta az SPD (szoc.dem),hogy válság után mindig a válság előtt van! A meg-
szorítások élvezője az A.Merkel lett,mert a G.Schröder a választást elvesztette! Utó-
lag még be is vallották a Merkelék,hogy igaza volt az SPD-nek! A megszorítások nem
voltak olyan nagyok,mint a sokk lett volna,a spórolás nélkül!! ;--)
bencemacska
@Horizont: ma, 13:19

Pont ezt mondogatom én is, hogy nemcsak a Gyurcsányról írottak fallsak, hanem a továbbiak is!
Körülbelül olyan a gazdasági eszmefuttatása, mintha én filozófiai tételeket kritizálnák!
Apropó, mennyivel csökkent 2010 óta az államadósság? Hol a MANYUP? Hol fial az EU-s támogatás?
Erre is válaszolhatna az Ági nyanya!
CsipkeRózsa
Heller Ágnes mondatait 2014. január 25.-én írta a Magyar Nemzet.
bencemacska
Esküdni mertem volna, hogy a Balramagyar és a Propeller valahonnan plagizált, mert ezeket a szavakat én már valahol, valamikor olvastam Hellertől!:
propeller.hu/nagyvilag/3287791-heller-agnes-tehetsegtelen-gyurcsany-eladositotta-magyarorszagot
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 14:26
Te még előbb, és közvetlenül megtaláltad, amit én kerestem!
RonaGyuri
@bencemacska: úgy vannak vele mint a klasszikus viccben Kohn bácsi, mikor a három kívánságát kérdezik és ő újra és újra azt említi, hogy foglalják el az országot a kínaik. Mikor az okot kérdezik akkor közli, közben alkalmanként kétszer is átvonulnak a ruszkikon! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 14:39
" RonaGyuri
@Manhattan: @Manhattan: sem az mno.hu-n sem a Wiener Zeitung.at-n nem, találtam ilyen írást, de akár igaz is lehetne, lévén Heller egyike az un. megmondó-embereknek, akiknek a legfontosabb, hogy mondjanak valami meghökkentőt! =))"
Ismerős?
bencemacska
@solidedge: @dr. prédikátor: @karma1: @Equus: @Horizont: Jól át...tt bennünket a propi. Már másodszor hozza le ebben az évben!
Úgy látszik tetszik nekik.
Már júniusban is 3 éves volt Heller Ágnes köpködése, akkor is majdnem ugyanezeket a szavakat írtuk, mint most!
Semmi új nincs a nap alatt: a Balramagyar meg menjen a p...ba!!!
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 14:26
Köszönöm a segítséget!
Tudtam, hogy ezeket a mondatokat már olvastam, de már akkor is 3 éves volt!!!
RonaGyuri
@bencemacska: ebben kétség kívül igazad van (ráadásul sajnos nincs egyedül), még akkor is ha szerintem túl sokat gondol erről a kisvárosi proli-kölökről! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 15:04
De már akkor is 3 éves volt az általunk kommentált szöveg!!!-:((((
RonaGyuri
@bencemacska: ln nem kommenetálom egyikük szövegét sem, mert nem szeren őket! =))
bencemacska
@Horizont: ma, 15:08
Engem jobban idegesít, hogy a propi idén már másodszor hozza (de legalább is beengedi) ezt a hároméves szöveget.
Hogy a Botka szócsöve hozza, azon nem is csodálkozom.
2014-ben már közel voltunka választásokhoz, mikor ezzel operáltak! De még most is!!!
Pitiáner és undorító!!!
papa.49
Nagyon jó filozófus volt, de csak volt, a gazdaságot meg kéretik békén hagyni!!!
A Gyurcsánynak egy óriási baklövése volt amikor nem vonta vád alá 2006. októberben a csutigörényt, vagy ha azt elmulasztotta mondott volna le rögtön, és a pojáca szemben találta volna magát a világválsággal, és ügyesen, gyorsan bele is bukott volna !!!
tudode
Ízlés kérdése, vagy megszépült a MÚLT HELLER FILOZÓFUS ASSZONYNAK A MÚLT, azaz az, akitől napjainkban ELRAGADTATÁSSAL ad interjút, hiszen 2011-ben egy, két álmatlan éjszakát okozott számára a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE
-
Budai vizsgálja a filozófusok százmilliós pályázatait
index.hu/belfold/2011/01/12/az_elszamoltatasi_kormanybiztos_vizsgalja_a_filozofusok_szazmillios_palyazatait/
VÉLEMÉNY: FILOZÓFUS-PER 2011-BEN?
szegedma.hu/hir/szeged/2011/01/velemeny-filozofus-per-2011-ben.html
.
Hát már a filozófusok is?!
vastagbor.blog.hu/2011/01/13/hat_mar_a_filozofusok_is?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201708
.
A lényeg, hogy nem szeretem Orbán Viktort
mandiner.hu/cikk/20110113_heller_a_lenyeg_hogy_nem_szeretem_orban_viktort
.
Lejárató kampány filozófusok ellen - Mintha könyvből
magyarnarancs.hu/belpol/lejarato_kampany_filozofusok_ellen_-_mintha_konyvbol-75388
.
Oly annyira bántott a filozófus asszonyt, hogy FÉLTVE A DEMOKRÁCIÁT Brüsszelben is KI KÉRTE MAGÁNAK A FIÚK VEGZÁLÁSÁT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.