"Orbán vagy a kerítés lebontása" a jövő évi parlamenti választás igazi, és nem kis tétje – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, immár harmadik éve tart az a "tömeges migrációs invázió", amely alapjaiban fenyegeti Európát, egyes előrejelzések szerint pedig a következő években további 60 millió migráns indulhat el a kontinens felé Afrika felől.

Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat, vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon

- fogalmazott Hidvéghi Balázs, aláhúzva, a polgári nemzeti oldal egyértelműen azon dolgozik, hogy megerőzzék Magyarország biztonságát, és a magyar emberek nyugodtan tudják felnevelni gyerekeiket.

Szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának

- tette hozzá Hidvéghi Balázs.

(MTI)

Címlapkép: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbán vagy Európa?
Oroszgyarmat vagy Európa
Kerítés nem kérdés. Azt momentán senki nem akarja lebonani, még ha fidesz-kdnp szajkózza állandóan, akkor sem. Csupán riogatás, félelemkeltés, mint eddig!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Rajtuk kívül senki nem beszél a kerítésről, se pro, se kontra! Viszont remek gumicsont. Igaz, jobb helyeken azt a kutyáknak szánják.
karma1
Nekem az tetszik, hogy hogyan kommunikalnak "ket es fel eve tarto tomeges migransaradatrol"... Amikor hetente 10- max. 50 menekult probal meg bejutni, ok is csak a tranzitra akarjak igenybe venni a magyar utakat, nem arra, hogy itt letelepedjenek.
Oriasi csusztatasok, - es valoban! a nemzeti konzultacio MINDIG eredmenyes (hisz meg kell magyarazni, mire csesztek el 2-3 milliard forintot?), es persze a Romaniabol ideszavazok is mindig majdnem az osszletszamukban adtak le a szavazatukat (levelben) - mino csoda! - kizarolag a fideszre! Na, jo volt 600 ervenytelen szavazat is... (Pont, mint mikor a Hazafias Nepfront 99.7 %-kal gyozott a valasztasokon, csak hogy "ne mi nyerjuk a legtobbet")
a helység kalapácsa
"Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat, vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon"

- Már mostanra megváltozott hosszú időre (abból a mélységből, amibe jutottunk, sokáig tart, de talán soha nem sikerül kivakarni ezt az országot), de ha megépítik Paks 2-őt, 100 évre biztos, hogy vége, de benne van az esély, hogy örökre vége.

Megint az oroszok?
De tényleg?
És ezt is benyelik inkább a fideszesek meg a választóik, de még az '56-osok is.
EZT A SZÉGYENT!!!

Nem tudom miért van így, de hiába tanul a magyar, hiába van sok pénze, akkor is paraszt marad .(nem földműves, állattenyésztő,, hanem vérprimitív, funkcionálisan analfabéta kőbunkó).

Ez igazából őrület.
Én látom, tapasztalom a saját bőrömön, de mégsem hiszem el, hogy van ilyen... hogy vannak ilyenek.

Leszarom a pénzt!!!
Én nem a pénz miatt megyek el innen, hanem elegem volt a zárt osztályból, a lelki nyomorból, a leszedálni próbálásból!
Napóleonok, királyok, gyíkemberek, reneszánsz törpék futkorásznak, és tombolnak keresztül-kasul ebben az országban...
Lassan írom, hogy, a fideszes idióták is megértsék: E-lég-volt be-lő-le-tek!!!

Ez a kakukk kiszáll a fészkéből.
Ágyesz-bugyesz.
Eladott Ország
@namihami: Valóban a kérdőív csak a nem megfelelően szerkesztett e-mail címre reagált. Névként meg bármit be lehetett írni. ( pld. Alibaba és a negyven rabló)
Nessy
@Eladott Ország: Ilyen "kérdések" naponta szerepelnek a neten különböző témákban, csak nem milliárdokért, és nem harsogják plakátokon a még így is kozmetikázott eredményt!
De jó is lenne, ha csak negyven rabló lenne kis hazánkban!
Eladott Ország
@Nessy: Tömni kell pénzzel a hűbéreseket, vazallusokat, el ne fogyjon a regiment. Csak egy ország döglik bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.