Az LMP azt szimulálta, mi lenne, ha csak Orbán Viktor és az ő jelöltjük között lehetne választani. Jelentős arányban lennének hajlandók átszavazni az LMP miniszterelnök-jelöltjének – hamarosan formálisan is – megválasztott Szél Bernadettre más ellenzéki pártok szimpatizánsai, ha több kihívója nem lenne Orbán Viktornak, legalábbis ez derül ki egy külön erre az esetre készült kutatásból. A Magyar Nemzet értesülései szerint az LMP még azelőtt mérette meg társelnöke esélyeit, hogy hivatalosan is bejelentették volna a kormányfőjelöltségét.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha a nagypapámnak kereke lett volna…

Egy még fikciónak is fiktív „közvélemény”-matatás

Mindenek előtt szögezzük le, hogy minden tiszteletem a hölgyé, eszem ágában sincs őt a legkevésbé sem bántani. Hoc & nunc a vizsgálat bornírtságára hívnám fel a figyelmet.
Az mno.hu tegnap délutáni írása „Botka, sőt Vona szavazói is voksolnának Szél Bernadettre”, ha csak a címet vizsgálom akár egy korrekt írás is lehetne. A szakma ismeri a másodlagos, sőt harmadlagos és további preferenciák fogalmát. Elolvasván azonban sikerült ledöbbennem. A beszámoló szerint (próbáltam megtalálni a hivatalos közleményt, de nem találom): „A Závecz Research felmérésében kifejezetten arra voltak kíváncsiak, hogy ha valamilyen okból kifolyólag kizárólag Orbán Viktor és Szél Bernadett között lehetne választani, az ellenzéki voksolók vajon ki mellett döntenének.”.
Mi van? Ezek maguknál vannak? Hát mit mondjak nem kevés éktelen baromságot hallottam/olvastam már közvélemény-matatás címén, de ez mindent visz!
Ahogy a „művelt matyar” fityesz-értelmiségi mondaná:
pro prímó előccör: Magyarországon a ME személyére nem szavaznak a választó-polgárok! Ez a parlament privilégiuma, ráadásul ők sem direktben, csak a programja elfogadásával!
Ennél nagyobb baromság azonban a kérdésben megfogalmazott „eset”: „valamilyen okból kifolyólag kizárólag Orbán Viktor és Szél Bernadett között lehetne választani”. A hölgytől függetlenül, a mai magyar ellenzék esetében? Ne már! Hol teccenek élni? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Nekem nincs kifogásom a hölgy ellen, értelmes, tud érvelni, csak sajnos valóban nincs átütő erő mögötte, és ami még rosszabb az egészben nem is lesz, addig amíg nem változatnak az összefogást ellenző elképzeléseiken !!!
Sámannus
Ha nem ért a focihoz az a baj, ha ért az.
magyarbakancs
Szavazni kire?
Mid megélhetési politikus.
Egyben mindenki egyszerre tud igennel szavazni,mikkor emelik a javadalmaikat.
Béla333
Soha, senki nem elég jó!
Az egyik széthúz, a másik összefog, a harmadik lopós, a negyedik szélsőséges, a következő mutyizós, itt meg egy nő...
Nem is való nekünk más, mint a már bizonyított tolvaj, hazaáruló mocskos politikusaink hazugságai.
Azon lehet csámcsogni, a fotelből szidni őket, és ennyi!
bencemacska
Megérteném a "közvélemény kutatás" eredményét, ha úgy tették volna fel a kérdést, hogy
- Ha Szél Bernadett lenne a demokratikus pártok KÖZÖS jelöltje OV-val szemben!
- Ha valamennyi eddig bejelentkezett ME jelöltet Szél Bernadett megette volna reggelire, vagy azok úgy megijedtek, hogy még az országot is elhagyták!
- Semmi jelzés a pártot nem választók nagy tömegének hangulatváltozásáról.
Akkor feltételezhetően kijöhetett ez az eredmény!
Ez szerintem Ron Werber első győzelme Závecz felett!!!
Lehet, hogy Mesterházy is kapott ilyen "belső, titkos" közvélemény kutatási eredményt 2014-ben???
Csizmás Kond
@Horizont: ...talpra esni csak szétvetett lábakkal lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.