A kabinetminiszter bizalmasa egyébként gyermekének keresztapja is. Az ingatlanvásárláshoz az önkormányzat 27 millió forint kölcsönt nyújtott. Az elmúlt néhány évben szinte mindegyik Fidesz vezette budapesti kerületet jellemzett néhány kétes ingatlanügylet, amelyekből kiderült, hogy önkormányzati dolgozóknak, vagy adott esetben valamelyik városatya rokonának nagy kedvezménnyel adtak el vagy bérbe önkormányzati tulajdonú lakásokat. A közelmúltban lapunk főleg a budavári önkormányzat ügyeivel foglalkozott, ahol akár havi 440 forintos négyzetméteráron is bérlakáshoz lehetett jutni. Ugyanakkor mostanra már szinte mindenki megfeledkezett a belváros-lipótvárosi önkormányzati ingatlanok három évvel ezelőtti jóval áron aluli eladásairól.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi van, már a rászorulókkal barátkozni sem lehet?

Ezek a galád újságírók a szegény Toncsit fikázzák

Az mno.hu „Rogán titkáránál landolt egy belvárosi lakás” címmel számol be egy V. kerületi ingatlan sorsáról. valaki megint erősem áron alul és nagy segítséggel vett meg egy értékes lakást. Hogy ez pont Toncsi legkisebb gyermekének kereszt-szülei az persze csak véletlen, miért ők nem lehetnek rászorulók?
Ahogy abban sincs semmi különös, hogy „Rogán Antal polgármestersége idején az önkormányzat nagyüzemben, évente több tucat ingatlant értékesített harmincszázalékos kedvezménnyel a bérlőknek. Számos ügyletről utóbb kiderült, hogy az új tulajdonos erősen kötődik a kerület vezetéséhez, esetleg Rogán környezetéhez, netán más kapcsolat miatt mondható kormányközelinek.”!
Clavigo
"" Újra dübörög a banda ""...Kicsit jegelték a " biznyákot ",,de nincs leállás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.