Előbb a leendő cseh kormányfő szúrt oda egyet a magyar-lengyel párosnak az EU-pártiság terén, aztán a többi három tagállamnak szólt be elég keményen a szlovák miniszterelnök, majd a lengyel munkaügyi miniszter panaszkodott a szlovák-cseh párosra, amely tegnap éjjel megbontotta a visegrádi négyek egységét. Mindez jól mutatja azt, hogy az állítólagos V4-egység nem igazán működik, ráadásul éppen akkor történik mindez, amikor a múlt hétre már sikerült kiharcolni, hogy az Európai Bizottság elnöke leüljön Orbán Viktorral és a többi ország miniszterelnökével egy békítő vacsorára és meghallgassa a "közös" álláspontjukat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Már a csehek és a szlovákok is nagy ívben tesznek a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárra.
Clavigo
Majd elmegy zokogni Putyinhoz...Ott nem "" báncsák ",és megértik, kegyes Urunkat..
lusta
@Clavigo: egsúgom Önnek, hogy Babiš kijelentette, hogy ő bizony és az általa alakítandó kormány elkötelezett EU és NATO tag és semmilyen módon nem akar a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár módjára Putyin hátsófelébe mászni. A cseheket ki lehet pipálni. A szlovákokat is. Marad a megbonthatatlan lengyel-magyar barátság, ahol a lengyelek azért a maguk gesztenyéjét kikaparják, nekünk meg marad a hamu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.