A "Soros-hálózatnak" kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben és az Európai Unió más intézményeiben, célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szembenálló magyar kormány elítéltetése – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán a változatosság kedvéért a Soros-birodalomról értekezett a Kossuth Rádióban

(Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)

"A Soros-birodalomról kiszivárgott dokumentumokra" hivatkozva arról beszélt a miniszterelnök, hogy ezekből kiderült: a hálózat tagjai Brüsszelben azért dolgoznak, hogy "a bevándorláskérdésben a Sorosékkal szemben állást foglaló magyar kormányt (...) elítéltessék, megbélyegezzék, és rászorítsák, hogy változtassa meg a migránspolitikáját" – fogalmazott.

A kormányfő közölte: a nemzetbiztonsági szolgálatok közreműködésével a nyilvánosság elé kell tárni az európai életet befolyásolni igyekvő "Soros-hálózatot".

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Persze kizárólag csak ""a változatosság kedvéért"".
Szinte már hallani a recsegést és pattogást a lemezen. Ez már nem DDD, hanem a legócskább AAA változat. 21. századi, echte orbáni technika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Orbán soha nem nevez meg konkrét személyeket, mert azonnal perelhetővé válik.
cs.n.
A DC Leaks "szivárogtatott", ami az orosz titkosszolgálathoz köthető, ami az orosz kormányhoz, orosz hackerek infóira hivatkozik, röhej. A ruszkiknál inkább a dezinfó a menő. Meg a magyar kormánynál is egyre inkább.
evacica
Hajrá Viktor harcolj, mert ez az életed, hogy nem igaz amit összehordasz kit érdekel, ez a birka nép mindent bevesz, neked csak győznöd kell! Ja hogy milyen áron az sem érdekel, hogy beledöglik az ország nagy ügy!
Desischado
Szerintem orbán elmeállapotának feltérképezése új távlatokat nyitna az elmeorvosok pályájához. Még egy laikus is rögtön látja, hogy a kórisme rendkívül súlyos, a páciens menthetetlen! A tragédia az, hogy ez a súlyosan elmeroggyant Magyarország miniszterelnöke!
Eladott Ország
@Desischado: És ami legszomorúbb, hogy ezt az elmeroggyantat, nagy valószínűséggel demokratikus úton nem lehet leváltani, csak polgári engedetlenséggel vagy forradalommal.
A korlátlan politikai és gazdasági hatalom, a sajtó, az igazságszolgáltatás már a Fidesz kezében van. Csak annak doktrínává nyilvánítására kell várni legfeljebb 2018-ig, hogy ez 100 évig, vagy 1000 évig is így maradjon.
tudode
Ha SOROS nem karolta volna ki AZT A GALERIT, amely ma már az ORSZÁGÁN ÉLŐSKÖDIK Soros helyett, még mindig szedegethetné az aratók után a töreket a falu széli kurta kocsma fiaként!!!
.
Ügyes, v ügyeskedő ez a falusi gyerek, mert nem törvényesitetten, csak amúgy az ÁTKOSBAN is csillogtatta "spéci erényeit"!!!
.
Gyanús az, hogy az 1992-ben 62 millióért MEGSZERZETT kulipintyójához Soros bácsi is hozzájárult akkor, amikor a képviselői tiszteletdíj harmincezer Ft körül volt!!!
.
--- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
A kulipintyó adás-vételi szerződése:
.
www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov2-nagy.jpg
.
Volt miből, ha a székházeladásból a papi bányájának a születését vesszük alapul:
.
-----Külföldi pénzből fölépítve
magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzb...
.
----- Ennyit kapott Sorostól Orbán és a Fidesz, mikor igazán kellett
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-...
.
Tanítani kellene az UTÓKORNAK az INGYEN ÉRVÉNYESÜLÉS módját!!!
Valamit nagyon tud, de KORMÁNYOZÁSA AZ SS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.