Az egyetem ellenállt, de Áder Jánosnak valahogy csak sikerült kineveznie. ... "Most megnéztem a következő, szeptember 26-ai ülés jegyzőkönyvét, amiből kiderül, hogy a Kari Tanács 8 igen, 23 nem és 1 érvénytelen szavazattal elutasította Polt egyetemi magántanári kinevezését. Valahogy mégis sikerült jogalapot találni Polt felterjesztéséhez, ugyanis - ahogy a Zoom a tegnapi Magyar Közlönyben észrevette - Balog Zoltán javaslatára egyetemi tanári címet adományozott Polt Péternek Áder János köztársasági elnök. Úgyhogy a december 15-ei hatályba lépéstől kezdve már hívathatja úgy magát, hogy Polt professzor. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bűnöző, bűnpártoló professzora még úgy sem volt Gagyisztánnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Ezt a szarházit akarja Bernike leváltani?
kissé felnőttem
Sebaj de ugy tudom diplomával észt senki nem kapott max egy okirarot.
quadrocopter
Bűnöző, bűnpártoló professzora még úgy sem volt Gagyisztánnak!
adrenalink
Hmmm. Volt már, és lesz is ilyen a fityisz történelemben...
A Debreceni Egyetem Szenátusa, 2015.június.25-ei ülésén hozott határozatában, "honoris causa doctor" cím viselésére feljogosította. A cím odaítélése annak ellenére történt, hogy az egyetem habilitációs tanácsa nagy többséggel elutasította a rektori előterjesztést.[4]
adrenalink
@adrenalink: Mocsai Lajos róla volt szó. Bocs!
Sámannus
Amit Isten ad előbb utóbb el is veszi.
A geciképzőt kijárta, mi a gond?
keresztapa
"Kari Tanács 8 igen, 23 nem és 1 érvénytelen szavazattal elutasította Polt egyetemi magántanári kinevezését. Valahogy mégis sikerült jogalapot találni Polt felterjesztéséhez, ugyanis - ahogy a Zoom a tegnapi Magyar Közlönyben észrevette - Balog Zoltán javaslatára egyetemi tanári címet adományozott Polt Péternek Áder János köztársasági elnök." A nyolc igennel szavazó szakmai tudása közömbösítette a 23 nemmel szavazók szavazatát... mert csak jelenlévők voltak mint gyakorló szavazók, egyenesadásba semlegesítették. Így kell ezt csinálni, most lehet mondani a demokrácia hiányát, lehet lovagolni nyereg nélkül.
prime777
Ha máshogy nem megy hát erőszakkal csinálják.
Geci!
Mi lett ebből az országból.
És 2.5 millió szavazójuk még mindig van.
Beszarás ez a magyar nép tényleg.
A pénzen meg a dörgölőzésen kívül szeretünk, tudunk mi valamit?
quadrocopter
@prime777: Na, annak a 2.5 milliónak egy része nagyon meg van fizetve, a másik,
része meg "Dalma néni" szindrómás, kézcsókos nyugger, ezért van ennyi.
nemkati
Ez a rohadt kormány mostmár eszement ámokfutásba kezdett, érzik a vesztüket. Mindegy, hogy értelmetlen, jogtalan, pofátlan, csak minden ötletet megvalósítani ami még az eszükbe jut, mert ha most elvesztik a választásokat, akkor a büdös életben nem kerülnek hatalomra! Addig viszont lerabolni minden pénzt, kiosztani minden plecsnit a haveroknak, hogy be legyenek biztosítva a 777 szűk esztendőre
Nessy
Ezek után már a szomszédasszony macskája is lehet díszdoktor, professzor, csak szépen doromboljon, meg dörgölőzzön Orbánhoz!
Aztán tessen mondani mit tanítana a "professzor úr"? Hogy kell a családnak jó állást szerezni, magának nem megérdemelt címet, elfeledve az emberi és ügyészi tisztesség minimumát is?
Na, hívek! Jöhet a hozsanna!
keresztapa
@nemkati: Miért kell egy címért ennyi piszkot elviselni, a címet nem kiérdemelte de érdemtelenül
Janitól mégis megkapta, egy ólból valók...Vád írat megsemmisítve, tisztalappal indul a professzor...
nemkati
@Nessy: Egy olyan országban, amelyikben egy smittpál köztársasági elnök és egy 0rbánviktor miniszterelnök lehet, ott már egy ilyen professzori cím bakfitty. :)
quadrocopter
@keresztapa: Mi ez a baromság, ember és honnan jött? ("apatszerek"!)
" A nyolc igennel szavazó szakmai tudása közömbösítette a 23 nemmel szavazók szavazatát...)
colibri
Az ötletgazda ezer %-ban orbánc és a főféreg a lapátnyelvű se..nyalója. a ferdenyakú, elmebeteg módjára vigyorgó balog páter, aki leszarva a jogi kar döntését, a bajszossal karöltve keresztülvitte orbánc akaratát. Mi lesz még itt a következő 4 évben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.