Beindult a mozgósítás az Állami Számvevőszék által kirótt, példátlan büntetés után.

Csütörtök estétől péntek estig 1112 embertől összesen 8 970 094 forint pénzadomány érkezett a Jobbikhoz, miután a párt támogatásra tett közé felhívást.

A Jobbik azok után döntött az adománygyűjtés mellett, hogy az Állami Számvevőszék 660 milliós bírság megfizetésére kötelezte a pártot, ami kétségessé tette, hogy elindulhat-e egyáltalán a 2018-as választásokon.

Az ÁSZ szerint a Jobbik összesen 331 millió 660 ezer forint nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást fogadott el jogi személyektől, amely a párttörvény 2014. január 1-jétől hatályos rendelkezései szerint tiltott, nem pénzbeli hozzájárulásnak minősül.

Az Állami Számvevőszék által kirótt, példátlan büntetés lehetséges következményeiről szóló elemzésünket itt olvashatja.

(HVG)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- a dakota beleharapott saját farkába...:D :D :D
Megütné a guta, ha a Soros is küldene nekik pénzt!
Hajrá...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
nagy szívességet tett a Nemzettemető tezsvér és csatlósai a Jobbiknak. 300 millióból nem tudott volna ennyi részvétet generálni, a nyugati sajtóba bekerülésről nem is beszélve.
anka
- a dakota beleharapott saját farkába...:D :D :D
Megütné a guta, ha a Soros is küldene nekik pénzt!
Hajrá...
Eriksson
Messze még a 300 milkó büntetéshez képest ez a 8. És akkor még hol van a törvényes működés fedezete?
peterkelemen
Hiába rúgkapál a fideSS félelmében csúnyán végzik.
cikicakk55
@Eriksson: ez csak egy nap alatt jött össze.Még van idejük.Engem inkább az lepett meg,hogy 1112 ember ilyen rengeteg pénzt tudott adományra adni.Nem vagyok jobbikos,de drukkolok nekik,hogy már csak azért is kitudják fizetni.Képtelen vagyok felfogni,hogy ilyet megtehet egy párt.A legnagyobb riválisát egy tollvonással kiiktatja,miközben Ők is ugyan azt tették amit a jobbik,csak Ők bűntelenül.Remélem Soros is segít nekik,vagy Simicska.
Eladott Ország
Nem hittem volna,hogy a fidesz überelni tudja a büdös szájú Rákosi Matyit.
Eriksson
@cikicakk55: Törvény van rá, hogy nem fogadhatnak el pártok illegális pénzeket. S ez vonatkozik minden pártra, nem csak a Jobbikra. Úgy látszi egyedül ők jöttek be a csőbe.
Egyébként minden párt kap működésére pénzt az államkasszából.

Ez a van még idejük, csalóka. Az első napból nem lehet következtetni a továbbiakra, sőt ahogy telik az idő, egyre kevésbé fog csordogálni a mani. Hány nap van még a választásokig?

Ez a "remélem segít nekik" ... megjegyzést nem is értem. Lám-lám. itt tartunk egy hazug, csaló, szélkakas módjára működő párt esetében.
Ráadásul pont ez lett a vesztük. a Simicska és Soros segedelem.
Eladott Ország
@Eriksson: A szemináriumot a fidesz soraiban tartsd meg. Te szarházi genyóláda fideszes seggfej. Húzzál innen a büdös picsába, faszkalap!
Eladott Ország
@Eriksson: A törvény rátok nem vonatkozik, te genyóláda!
Eriksson
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Ostoba, alpári és diszlexiás vagy. Hülye jobbikos.
Eriksson
Ahogy írtam, minden párt kap a működéséhez pénzt az államtól megfelelő arányban. Ha valamelyik elfogad sumák pénzeket, az számára jogtalan előnnyel jár és merénylet a többi párt ellen.
NEM A FIDESZ ELLEN, HANEM A TÖBBI PÁRT ELLEN!
Macskanő
@Eriksson: Büntessék a pártokat, ha tiltott pártfinanszírozás történt!
De a Jobbik esetében, hogyan állapíthatták meg a könyvelésük átvizsgálása nélkül?(A határidő előtt lezárták az adatszolgáltatásra szolgáló internetes felületet.) Ráadásul pontos összeget állapítottak meg.Adatvizsgálat nélkül!Demokrácia Orbán módra!
Megjegyzem! Nekem 2018-al kapcsolatban nincsenek várakozásaim.
1/ Nem hiszem, hogy Orbán demokratikus módon valaha is kiadja a kezéből a hatalmat.
2/ Ha mégis, elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki kétharmaddal győzzön, anélkül meg szart se ér a győzelmével, tekintve, hogy az Orbán banda beette magát már mindenhova és az Alkotmánytól az imakönyvig mindent a maguk képéren írtak át.
Nem lesz kire szavazni rajtuk kívül.
Csak figyelj, hogy milyen alapossággal nyírnak ki mindenkit, akire szavazni lehetne!
Eriksson
@Macskanő: Teljesen igazad van, mindenben.
Pöpec
A jobbikért abszolút nem fáj a szívem. Szavazóinak fele a természetes náci testvérpártjuknál, a fidesznél köt majd ki, a többi megosztva a demokratikus pártoknál. A végén orbán nevet.
Nagy kár (vagy szerencse?), hogy egy kisebb polgárháború nincs mögöttünk, orbán már rég nem lenne tényező. Viszont még lehet.
Pöpec
Volner János a hazai politikai elit jeles díszpéldánya:
www.atv.hu/belfold/20130506_tizmillios_koztartozassal_valt_fantomma_a_jobbik_alelnok_cege
Talán juttathatna pártjának egy kis pénzt a bedőlt cégeiből megmentett "adómegtakarításaiból".
Pálinkás Pál
@Macskanő: Hidd el okos emberek már rég kitalálták,kormányváltás után hogy szabaduljanak a szeméttől...de abban egyetértünk,orbánt csak erőszakkal lehet elmozdítani!
csipetke
@anka: Pedig több mint valószínű,hogy fog adni ő is.
Eladott Ország
@Eriksson: www.youtube.com/watch?v=ubdGdoZxkyA
A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.
Eriksson
@Eladott Ország: Hogy te miket tudsz "kisgenyó".
Macskanő
@Pálinkás Pál: Orbán stílus. Demokrácia a köbön.
Nincs az a szánalmas, töketlen ellenzék, amitől ne lennének beszarva és ne igyekeznének minden módon kinyírni.
Gondolom van miért aggódni...
Ha nem akarnak sittre kerülni, soha nem adhatják fel a hatalmat. Kényszerpálya a diktatúra felé...
A fél ország tapsolása mellett.
qxy
AJAJ,. ez olyan mint a stadionban Kurva sokan voltak, valóba meg nem sokan.
Politikus? na ne má hogy igaz legyen. Szerintem a harmadik füles után a negyede se lenne.
wagabund
na, majd kiderül, hogy nincs rajtuk sapka ebben a hidegben, és különben is, tiltott helyen dohányzott egy jobbikos...(egy besúgó látta)
...ha felveszik a sapkát, az már nemér...
gulyasgyula
@qxy: ...Van itt pénz ..Tavaszig összejöhet még 800 millió is ..Ügyes ez a Vona ..A végén még miniszterelnök lesz ..Annyi neked Viktor ..
Csizmás Kond
...szóval ennek a kizsigerelt szegény népnek mégis van pénze ...
gulyasgyula
@gulyasgyula: ..Most jutott eszembe mennyi pénze lenne a jobbiknak ha VONA alkalmi munkát válallna valahol egy jó nevű CIRKUSZBAN ...Ő LEHETNE A B O H Ó C ...
Eriksson
Nem szemétség a Jobbiktól, hogy máris pénzt kunyerál, holott még nem is biztos, hogy mikor és mennyi büntetést kell fizetniük?
Szegény Vona, szegény jobbik. Csak sajnálni lehet ezt a nagy sóherságot.
szep napot
Birka nep. Nem eleg, hogy adonkbol tartjuk el ezeket a ketszinu ide szopok oda szopok politikusainkat, meg adomanyoztok is nekik. Adomanyaitokkal segitetek egy luzer politikust, hogy tovabbra is keves munkaval jusson ahhoz a penzhez amiert mi kemenyen megdolgozunk.
Desischado
A demokrácia nyomokban sincs már meg. orbán ezzel a lépésével csak megmutatta, amit én már rég tudok, hogy a hatalomért mindenre képes. Pkas is bőven elég lenne, hogy hazaárulásért végre börtönbe csukják. A jobbik esete ékesen példázza, hogy milyen diktatórium van. És Macskanőnek igaza van, orbán soha nem fogja a hatalmat önként átadni. Ha nem lesz kormányváltás, végünk.
Eladott Ország
@Eriksson: Ti pofáztok, amikor állami szintre emeltétek a közpénzek ellopását , kiépítettétek a maffiaállamot, diktatúrát, rohadt tetűláda! Mi a faszt képzeltek még rohadékok! Börtönben rohadtok meg!
qxy
@gulyasgyula: Gondolod Vona azért akar miniszter lenni mert szivén viseli az ország dolgait? Faszát. Ki nem szeretné azt amit A kis Csuti cigány amit meg tehet és ennyi pénzzel jár?Becsületes Magyar politikus? Na az van messze nem a karácsony.
wagabund
nagyon szép a kilenc millió...ez is jelzi, hogy nincs minden veszve...

...de szabadjon bátorkodnom illő tisztelettel megjegyezni, 660 millió a végösszeg...
660
- 9
=551 még hiányzik..az még változatlanul baromi sok..
gulyasgyula
@qxy: ...Egyetértünk , de ha Orbán nem jó akkor ennyi önkéntjelenkezőből már csak találunk valakit aki meghozná azt az ÁLDOZATOT hogy az országot elvezesse a demokratikus KÁNAÁNBA ..Persze ilyen elégedetlen választópolgároknak mit mi vagyunk senki se jó ..Én már rájöttem a választó polgárokkal van a baj nem a politikussal ...Aki vért veritéket izzad csak hogy nekünk jobb világot teremtsen ..De nekünk senki se jó ..Ha egy kicsit korruptak már reklamálunk ..
peterkelemen
Orbán nyaka körül napról-napra szorosabb lesz a kötél...a sámlit örömmel fogjuk kirúgni alóla.
peterkelemen
@durbincs: 8 éve mondják? Az jó, mert akkor biztos, hogy befog következni.
Eladott Ország
@qxy: tegnap 11:19 Azért kell őket váltani mint a fehérneműt, mert elpofátlanodnak. Két ciklus után jogszabályilag meg is tiltanám az újraválasztást, mert úgy kiépítik maguk körül a sleppet, hogy leválthatatlanok.
qxy
@Eladott Ország: Tudod, ezek előre gondolnak és már akkor kiépítik. mint ennél a szemét Orbánnál. Kádár agyalta ki ő kezdte bontogatni ennek a szemétnek a szárnyát.Melyik suliba kikkel, járjon kikkel barátkozhat kik lesznek a lakó társai a kollégiumba. Minden ki volt agyalva . Na ez mind ott nyalják egymást és szipolyoznak.
Megoldás,.- távcsöves és durr.
qxy
@gulyasgyula: Tudod, egy így van beállítva a választók a rosszak. Pedig eccer kiderűl hogy nincs is választás. mind kamu. Előre meg van minden. Tudod hogy a részeg politikus mennyi mindent kikotyog ha űberelni akarja a másikat? Kurva egy aljas söpredék mind.
gulyasgyula
@peterkelemen:... Én nem akarok senkivel vizázni de éppen ma a 19-órás ==H I R ==Tv //elenzéki // hiradóban monták hogy emelkedik a Fidesz népszerűsége ..Már ők is hazudnak ??? Ez nem éppen a kötél szorulássáról árulkodik ..
gulyasgyula
@qxy: ..Na ebben megint egyet értünk ..Sajnálom sok ember nem látja Orbánt nem azért akarja az ellenzék leváltani hogy nekünk szavazó ,adófizető polgárnak jót tehessenek ..S A J Á T M A G U N A K akarnak , pénz , hatalmat ez megy 27-éve most mitől lenne más ..Ráadásul minden új kormány úgy kezdi :: üres a kasza az előző kormány átvert bennünket ADÓT KELL EMELNI ..Ráadásul már most veszekednek a hatalmon ..Ennyi önjelölt miniszterelnök még soha nem volt ...A sok kispárból alakított koalició tényleg csődbe viszi az országot ..Nem vagyok fideszes se Orbán párti de míg nincs egy meggyőző politikus , komoly párt addig jobb ha marad az Orbán .. Ő nem mondhatja elköltöttem a pénz adót kell emelni ..Az se utolsó hogy a migránsokat is távol tartja az országtól ..Újabb 4 -évig Brüsszel NYUGAT EURÓPA belefullad a MIGRÁNSOKBAN ÉS KÉNYTELEN LESZ megállítani őket .. Addig az ellenzékben is kialakulhat egy hitelesnek számító erő aki a választóknak is tetszik , meg a fidesz pártiak is megkopnak ..Minden hatalom megbukik egyszer ..
qxy
@gulyasgyula: Mondom én a megoldást kérem. haza megyek, az Ukránnak ha adok 500 Eurót bárkit legyílkolász. Kell egy távcsöves pityu, oszt jónapot. Majd össze hívni a sok nyalókát.
.- Uraim, ki akar miniszter lenni? Sajnos aki volt így járt mert mélyre nyúlt . Na igaz azt nem garantálom hogy az utódára nem fognak oda figyelni mit csinál, Épp ezért saját érdekükbe csak azok jelentkezzenek aki becsületesen tudják az országot irányítani.Szerintem soha nem lenne Magyarországnak minisztere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.