Kriza Ákos közölte: levélben fogja értesíteni a Nyílt Társadalom Alapítványt, hogy tartsák tiszteletben a miskolciak álláspontját a „Soros-tervvel" kapcsolatban. Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) miskolci sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az alapítvány a Dél-Dunántúlon, valamint az Észak-Alföldön terjeszkedik, a projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen és Debrecenben, ahol már két helyi szervezet be is kapcsolódott a Soros-programba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tessék mondani hogy kell alattomosan akarni, mármint választási nyerést? =))
arról nem is beszélve, hogy Soros hogy tudna???
csipetke
Anyám!Hogy tudnak ezek a fideszesek ennyi f@szságot mondani?!Abba nem hagyják ezt a Sorosozást.Ezek szednek valamit,hogy mindenről Soros jut eszükbe?Egyébként pont a fidesz csinálja alattomosan a dolgot,pl a jobbik ellehetetlenítésével,és ez még csak a kezdet,ki tudja,még mire vetemednek?Azt meg remélem,hogy amennyit bántották Sorost,az öreg,ha mással nem,hát pénzbeli segítséggel segíteni fogja a fidesz kipaterolását..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.