Az Országgyűlés várhatóan ma ül össze utoljára ebben az évben.

A képviselők kivételes eljárásban előbb megtárgyalják, majd el is fogadhatják a kormánypártoknak a "Soros-terv" végrehajtása ellen benyújtott parlamenti határozatát.

A Fidesz parlamenti többsége ma ismét megleckézteti az Európai Uniót

Az ülésnap reggel 8 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, utána kezdődik összevont vita arról az indítványról, amely egyebek mellett kimondaná, az Országgyűlés elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, a magyar emberek népszavazáson kinyilvánított akaratát a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról.

A parlament a vita után szavaz is a Fidesz-KDNP javaslatáról, hasonlóan 29 másik előterjesztéshez.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Fél-analfabéták akarják megleckéztetni Európát. Szép, szép dolog az önbizalom, de ennyi bizonyosan kóros.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az az igazság, hogy a PISA jelentés lesúlytó eredménye hízelgően jó a rögvalósághoz, pl. képviselőnk olvasásértéséhez képest! =))
justhpeter
Fél-analfabéták akarják megleckéztetni Európát. Szép, szép dolog az önbizalom, de ennyi bizonyosan kóros.
Pálinkás Pál
Csak az a baj...hogy ez az a kérdés,amit nagyon jól lovagol meg a fidesz...amíg az ellenzék úgy áll a migránskérdéshez ahogy,addig a fidesznek mindig Joker marad ez a téma...mert bármit is mondtok...értelmes magyar ember nem akar ide arab -néger kombót...épp elég baj a cigányság is...ennélfogva amíg a csúti ezt lengeti,addig mindig lesz megfelelő számú támogatója...
Macskanő
@Pálinkás Pál: Igazad van.
Azt viszont még te is kihagytad, hogy az évek alatt menekültstátusz kapott pár száz menekültből még hány van Magyarországon? 5-10? Vagy egy se...
Remek ez a bevándorló gumicsont. Prímán csámcsog rajta a népség. A hülyébje még egyet is ért a propagandaszöveggel. Persze jobb is ez, mintha a NAV-on, Orbán vagyonán, Mészároson... csemegézne az istenadta nép.Oszt mi van, ha az a menekült egy másik (tényleg) európai országba jut be és onnét menekül ide? Ez nem fordulhat elő? Mert ha igen, akkor az uniós határainkon is illene kerítést alkotni, nem? Aztán máris a ketrecben találtuk magunkat... Na jó, gondolom fideszes barikáink is egyetértenek abban, hogy nem túl esélyes, hogy egy Ausztriába bejutott menekült ide menekül tovább, nem igaz? Ha viszont ez stimmel, akkor miért is maradna itt, aki ide menekült? A népesség jelentős része ugrik a dumára és lelkesen egyetért a hülyítőivel. Pedig egy csepp józan ésszel azért látható, hogy nálunk menekültprobléma addig van, míg az illető menekült ki nem jut a tábor kapuján és fel nem száll az első nyugat felé tartó, buszra, vonatra, repülőszőnyegre, akármire. Egy sem hülye, hogy ide kívánkozzon, ahonnét még a magyar is menekül. Nyugat-Európába szeretnének eljutni és jól élni. De esetleg valamelyik menekültektől rettegő honfitársunk írhatna szomorú tapasztalatairól, mikor valami pakisztáni kitúrta a közmunkából, esetleg az iraki szomszédja felrobbantotta magát, vagy épp nem tudott bejutni az önkormányzathoz, a segélyért sorban álló szíriaiaktól!
Nekünk még nagyon sokáig nem kell tartanunk attól, hogy gazdasági menekültek célországává válunk, bármit is mond Orbán.
Nessy
Nem tudom mitől félnek? Hiszen a jó pénzért Európára szabadított kötvényes társulatból sincs már egy sem kis hazánkban! Nekik majd utalhatjuk a pénzt a "haldokló nyugatra"!
Vadászeb legyek, ha értem, ezt a pánikot 1300 menekülttől.
Ennyire elfajzottunk, hogy 1300 muszlim miatt 8 millióan rettegnek, mert muszlim lesz az ország, elfelejtünk magyarul, etc?
Pálinkás Pál
@Macskanő: Látod...ilyenkor te is nacionalistán gondolkodsz...Bezzeg egyébként Európaiként...De lefordítom neked...Az afrikai söpredék maradjon Afrikában,senki nem hívta őket a stasis banyán kívül..és végeredményben teljesen mindegy mit gondoltok a dologról...az emberek jórésze nem akar szines szomszédot...ezt ha bevallod magadnak ,ha nem ,így van...vagy te hallottál olyan emberről aki egy cigánysorról nem menekülni,hanem odaköltözni akar???és az elmúlt évek történései fényesen mutatják,hogy nagyjából egy kategória.Beilleszkedni képtelen és nem is akaró horda!!!A fideszes elszámoltatásról meg annyit,ezeknek az életfogyt is kevés lenne...éppen ezért írtam hogy amíg az ellenzék ebben az ügyben ennyire Európernek akar látszani,a duce röhöghet a markába!Arról nem beszélve,hogy magánbeszélgetés szinten egy ellenzékitől sem hallottam még hogy milyen remek lenne Európát feltölteni salakanyaggal!!! Vagy te igen???
Nessy
@Pálinkás Pál: Minket anno hívott ide valaki? A mi "kalandozásainknak" örültek? Nem vagyok migráció párti, de ez a határtalan gyűlölet már a mindennapjaink részévé válik, és ez ijesztő!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, ösmét elkocogott veled a paci.
"..az emberek jórésze nem akar szines szomszédot...ezt ha bevallod magadnak ,ha nem ,így van..."
Hát wazzegh, éppen most bukott meg a "Soros-terv" elleni nemzethy szopás, akkor, mégis, honnan van ez a megállapítás?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Olvastad tovább amit írtam??? Sorold azokat az ismerőseidet akik cigánysorra,vagy négernegyedbe akarnak költözni!!!És nem a fidesz soros tervéről van szó,azt leszarom,és baromság...hanem a tényekről...várom a hosszú listádat akik az említett helyekre költöznének szívesen!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: - hány olyan ismerősöd van, aki azért költözöott el, mert cigány lett a szomszédja?
- hány olyan ismerősöd van, aki azért költözött el mert szinesbőrü a szomszédja?
- vajon mi a szarért nem érdekelte az emberek többségét a horda-konzultésön, melyben megmutathatták volna, hogy mennyire nem akarják az idegeneket!
- De, a Fidesz Soros-tervéről van szó, hisz éppen ezért ekézi a rezsim Sorost!

Várom a hosszú listádat...
Pálinkás Pál
@Nessy: Persze...hát végeredményben magát az emberiséget sem hívta senki,jól megvoltak az állatok nélkülünk...csak azóta eltelt több százezer év...és a természet úgy döntött ,lesz ember...De most csak pár húgyagyú libsi hatalmon lévő gondolja azt hogy nekünk jó ez az Afrikai népvándorlás...A gyűlöletről meg annyit...kutya sem gyűlöli őket,amig megmaradnak a helyükön...
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ugye csak viccelsz nyomi...tudod kik szoktak visszakérdezni,akik lószart sem tudnak makogni a feltett kérdésre...én nem írok ide neked listákat,ügyes vagy te...ásd bele magad pl az ingatlanpiac rejtelmeibe...az árak fényesen mutatják a cigó "szomstédság" értékét...de ha nemzetközi példát akarsz,javasolhatnám az amerikai ingatlanpiacot is...tudod,néger,meka negyedek...nézd meg ott is az árakat,utána meg ott ahol ezek nincsenek!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Szóval a szokásos lesre futásod, nosza, tedd ide az árakat , melyek fényesen mutatják, a "cigó szomszédság" értékét - vagy ez se megy?
Tedd ide az amerikait, ha a magyarba belecsúsztál és nem működik!

Tehát akkor minden sopánkodásod és nyöszörgésed ellenére, nem tudsz egyetlen egy konkrét esetet sem a szomszédsági kérdésben felhozni!
Ez csak a szokásos nálad...rögtön lefagysz, ha tényeket kérek!
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, látott Ön már élőben egy menekültet is? Látott Ön a szomszédjában egy színesbőrűt, Látott már Ön egy muzulmánt? Élt Ön ezen EMBEREKKEL, dolgozott velük, együtt...?
Pálinkás Pál
@lusta: @quadrocopter: Veletek azért nem lehet vitázni meert csak toljátok a libsi mantrát tények nélkül...
de tudjátok mit,leszarom ha nektek cigó,néger szomszéd kell akkor legyetek vele boldogok,de tartsátok tiszteletben annak a véleményét is aki nem kíváncsi rájuk!
négylégcsavarnak..: hu.flatfy.com/elad%C3%B3-lak%C3%A1s-%C3%B3zd
direkt nem falut kerestem,csak egy "fertőzött" várost!
kokopelli
@justhpeter: Megleckéztetik?Ki figyel oda a határon túl ezekre a
barmokra! Ez kb. olyan,mint az a férj hangosan veszekszik a kerti
meló közben az asszonnyal,holott a nej vásárolni ment! A Viktorka
meg a szélmalmok! Cervantes után szabadon! ;-))))))
...meg a naptár és a narancsszínű légyß@r...!
bakegya
NÉPSZAVAZÁS???-orbán kutyafaxa SOROS agyszüleménye KÉT OLDAL HAZUGSÁGOT FŐZÖTT KI "NEMZETI KONZULTÁCIÓJA" LEVÉLSZEMÉT FORMÁTUMBAN-
Menekült törvényjavaslaton dolgozik az EU BIZOTTSÁGA-ez a szégyentelen kétkulacsos is aláírta,ezzel szemben két hónappal későbbb,EZ A KÉPVISELŐCSOPORT UGYANAKKOR KOMPLEX MIGRÁCIÓT KOMMUNIKÁL-a FOGALOMZAVAROSBAN TURKÁLNAK-orsos orbán LOMNICZIVAL ÉS LÁNCOS KUTYÁIVAL SIMA SZEMMÉLYISÉGJOGSÉRTÉSSEL HAZUDIK A VILÁG ÉS A MI ORSZÁGUNK SZEMÉBE,ÍRÁSBA!!!-Azzal a primitív HANGGAL KAMPÁNYOL AMIT A NÉP HALLANI AKAR,NA EHHEZ NAGYON ÉRT ORBÁN VIKI!!!-hogy lehet egy egész nemzet és a fél világ ennyire hülye???-VESZETT FEJSZE NYELÉT KERESSÉTEK INKÁBBB,MERT EZZEL AZ ÁSKÁLÓDÓVAL A SAJÁT SÍRUNKAT ÁSHATJUK CSAKKK...
1bitang
@Pálinkás Pál: Sok benned a PÁLINKA!
Hordák mi is voltunk, valaha. És nem küldtek vissza (valahova). Beilleszkedtünk (kemény KÉNYSZER nyomán, István -talán a legvéresebb KEZŰ magyar uralkodó- "intézkedései" eredményeként). Németország két millió töröknek köszönheti felemelkedését (nem ÉN mondtam -írtam- ezt az adatot). A NEM KERESZTÉNY törököknek. Sok "öntörvényű" roma van, de sokkal több, akik ma már ugyanúgy élnek közöttünk, mint (pl.) a svábok. 30 évvel ezelőtti tipikus "cigánysorok" helyén ugyanolyan utcasor van, mint a település többi részén (SAJÁT tapasztalatom). Egy ismerősöm, aki közmunkásokkal foglalkozik (15 évvel ezelőtt is)mondta: Ha választhatok, -természetesen mérlegelés után- inkább romát alkalmazok, mert az örül minden tisztességesen megkeresett pénznek és ragaszkodik érte, a nem roma -többsége-
csak "beugrik", mert nincs pénze italra, cigire.
Az, hogy te "salakanyagnak" titulálod emberek százezreit, millióit, akiket a "nagypolitika" bombákkal űzött ki HAZÁJUKBÓL (mert nekik IS van -volt- hazájuk!), elképesztő. Senki nem tagadja, hogy vannak köztük (IS!) bűnözők. Akik talán elkeseredettségük miatt váltak azzá (mint a romáknál, a rendszer(gengszter?)váltás legnagyobb veszteseinél).
A salak inkább te vagy és hozzád hasonló (gondolkodásúak) valakik (majdnem embert írtam).
DIXI!
Nessy
Erről a "megleckéztetés szövegről" a kisegér jut eszembe, akinek a bajszára cseppent a pálinka! A kisegér benyalta, majd felkiáltott: Hol az a macska! Hadd...!
teuton
@Pálinkás Pál: Te reszeges Pali, mutass mar nekem egy Soros-tervet! Ja, es pont te vagy az, aki tenyekkel es adatokkal szolgal? Na akkor masoljam ide be az EU-szerzödes azon pontjait, amik bizonyos jogköröket EU-s kezbe adnak es az EU-birosag iteletei felülirnak magyar törvenyeket, mert te meg olvasni sem tudsz? Arrol sem tudsz, hogy tucatnyi büntetes lett kiszabva mar es mennyi milliardot kellett fizetni? Arrol persze idaig meg nem hallottam, hogy az EU-nak kellett volna büntetest fizetnie egy magyar birosag itelete alapjan...
papa.49
Erre mi történik Brüsszelben FETRENGENI FOGNAK A KÉPVISELŐK A RÖHÖGÉSTŐL )))))))
kokopelli
@quadrocopter: ..az a lakásárbizonygatás európaszerte az álláskínálatok
függvénye!Az "Ózd a csodák csodája" megegyezik Észak-Rajna Vesztfália
vasiparának lehanyatlásával,ami a szénbányászatot,a kiszolgáló szektort,az
iskolákat stb..."tönkre verte"!A legjobb haverom onnan származik,és már 25
évvel ezelőtt az ő barátaival délen keresett és talált munkát! A gazdag orszá-
gok is munkaalapúak,mert azon áll vagy bukik minden!
bodorandras
@teuton: Világos, hogy ez a P.Pali megitta a nevét, és holtrészegen baromságokat böfög.
kukac50
Megleckéztetés az nem az uniónak szól, hanem a Fidesz hívőknek! Orbán Brüsszelben mindent aláír,itthon meg hazudozik! A szociális megállapodást is aláírta itthon meg azt mondta minden úgy jó ahogy van! A szegények maradjanak szegények, csak Lőrinc gazdagodjon az a lényeg Orbánnak!
bence
@kukac50: ! A valóságban inkább Lőrincz neve alatt gazdagodjon orbán !
kukac50
@bence: Nincs összeférhetetlenség abban,hogy Felcsút polgármestere és családjaik nyernek minden pályázaton? Kínában már kivégeznék Őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.