Kedves Gajdics elvtárs! Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak, hogy a Fidesz Magyar Idők alapszervezetének aktuális szórólapján az én személyemet is népszerűsíteni szíveskedtek. Bár bevallom, zavar, hogy az adófizetőknek ilyen szennyes tartalmat kell finanszírozniuk, ugyanakkor tagadhatatlanul hízelgő számomra, hogy már nemcsak a köztévénél vagyok feketelistán, hanem a jobboldali Szabad Nép is olyan éberen őrzi az illiberális demokrácia szellemét, hogy még a facebook-oldalamról is frissen tudósít. Gajdics elvtárs és csapata erős bástya, és még azt beszélik egyesek, hogy a Munkásőrség szelleme halott. Nos, Gajdics elvtárs és brigádja élő cáfolatai ennek az ostobaságnak.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát ez a Puzsér Robi belecsapott a lecsóba, és ilyeneket firkált, hogy aszongya... "a nerhatalom ánuszával ápolt rendkívül bizalmas viszonyukra" Gajdics elvtárs, tőle kell megtudnia a főnőkének? Hát olyan szarul dolgoznak maguk, hogy magától észtre sem vette? Hát jobban is igyekezhetnének ám, legalább az ünnep fényének emelése okán! Azért Kellemes Ünnepeket Kívánok én is Önöknek és a Vezénylő Tábornokuknak is.
volvós
gajdics egy igazi munkásőrköcsög !!
Béla333
Ez az első olyan Nyugatifény blogban megjelent cikk/írás, ami tetszett.
Lehet, hogy azért, mert a blog szerkesztői minimálisat tettek hozzá Puzsér nyílt leveléhez!
eszegfu
Nemcsak a tartalma jó, hanem kimondottan tetszik, hogy most nincs benne káromkodás! Nekem a kedvenc mondatom "...Mészáros elvtársat, a nemzeti együttműködés Széchenyijét..."
RonaGyuri
Jellemző a teljes un. ellenzékre, hogy ez a firkász (ő mondta és én egyetértek, a kifejezés teljes pejoratív értelmében) többet és egyértelműbben mondott, mint az egész bagázs együtt, eddig összesen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.