Melyik Matolcsy Ádámék kedvenc koktélbárja? Hová járnak enni vagy mulatni Száraz Istvánék, Tiborczék, és barátaik? Milyen autókkal jár a tipikus NER-es gazdag család? Mik a kedvenc márkák és éttermek?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A bolygó problémája, hogy ilyen emberek egy este elisszák egy dolgozó ember évi fizetését.De nem abból telik nekik, hogy megdolgoztak érte.
namihami
Íme, a felkapaszkodott tipikus parvenű réteg, amelyik csak gazdag lett (de az nagyon), viszont vérében, neveltetésében és műveltségében maradt ugyanaz a paraszt (nem földműves), amelyiknek a disznósz@r még mindig ott van a bokája körül és ezt tudja is, érzi is.
Ezért próbálja mindenféle módon lerázni magáról és a művelt réteg ebből a stílusából látja azonnal, hogy tulajdonképpen kivel-kikkel áll szemben.
És ez okozza számára azt a borzasztó kisebbségi komplexusát, amit semmi pénz és egyéb cuccai nem tudnak ellensúlyozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.