Varga Mihály és a kormány javaslata szerint januártól miniszter, államtitkár szabadon pályázhatna költségvetési pénzekre - olvasható a költségvetést megalapozó salátatörvényben. - írja a Napi.hu. A kormány eredeti javaslatát felülírná viszont a fideszes Gulyás Gergely, így ha azt elfogadják, továbbra sem kaphatna közpénzt miniszter és a családja. A jövő évi költségvetési törvény már célegyenesben van, az azt megalapozó salátatörvény-csomag részletes vit során érdekes kormánypárti módosító javaslatok bukkantak fel a parlamentben. Az eredeti - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által jegyzett - javaslat több ponton is jelentősen csökkentené a költségvetési támogatások átláthatóságát. Ez a javaslat az üvegzsebtörvényből kivenné azt a passzust, amely eddig megtiltotta, hogy olyan egyesület, szakszervezet kapjon közpénzből támogatást, amely az elmúlt öt évben együttműködési megállapodást kötött politikai párttal vagy akár közös jelöltet is indítottak a választásokon. A javaslat...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mire fel? Hisz a magyar viszonyokhoz képest kiemelt a bérezésük! Túl sok pluszpénz jut így is a zsebükbe. Maguknak minden jót megszavaznak! Mocskos, szemét bagázs!
papa.49
,,Kevés a fóka, sok a vadász,, lassan már az ,,aprópénzért is lehajolnak,, !!!
magyarbakancs
Hát igen lopni,csúnya szó szerezni csak olyan tud ki közel a tűzhöz,és könnyen melegszik.
Móricz Zsigmond: Rokonok regény jut eszembe erről a cikkről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.