Az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje szerint baloldali politikusok egyenesen összefogtak a Fidesszel ellene. "Még nem tettem, de most kimondom: miniszterelnök-jelöltté történt megválasztásom után egész nyáron elképesztő médiahadjáratot folytatott ellenem a Fidesz. És ehhez sokszor baloldali politikusok szolgáltatták a muníciót. " Csapdahelyzetbe kerültem: ha beszélek erről, azzal még nehezebbé teszem az ellenzéki összefogást, és a kormányváltást akaró választók a „marakodó ellenzék” médiaképével találkoznak. Végül, amikor a kormánypárti-ellenzéki összefogást már „csúcsra járatták” az ellehetetlenítésem érdekében, nem volt tovább maradásom. " Vagyis Botka lényegében azt állítja, hogy az MSZP-s és más baloldali politikusok adtak információkat ügyeket a Fidesznek ahhoz, hogy a kormányzati médiában lejárassák őt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Botka Laci, talán nem azzal kellett volna nyitni, hogy te pont azzal nem fogsz össze aki a legközelebb áll hozzád.

Hogy akartál összefogni az elempével aki útál téged és mindenkit aki elmúlt 40.

Hogy akartál összefogni a jobbikkal aki néha zsidózós néha cigányozós de pont útál téged és tkp mindenkit.

Hogy akartál összefogni az együttel aki nem együtt akar indulni.

Hogy akartál összefogni a szocikkal akivel szívesen csatározol?

Ja, hogy nem is akartál összefogni senkivel, kivéve a hazudós orbán viktort akivel remek megbeszélést folytattatok itt Szegeden, amint ME jelölt lettél.

De hát akkor mia rossebet kerestél a nagypolitikában?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Évszázados dolgokat cipelünk, tartjuk a felszínen, 100 éves sérelmeinket cipeljük, ahelyett hogy végre letennénk, és tanulva múltunk hibáiból, elkezdenénk építeni az országot. Nem magunk miatt, mert ez nem kevés időbe fog telni. Hanem a gyerekeink, az unokáink miatt. Azért, hogy ne menjenek el, hogy itthon is megtalálják a számításaikat, hogy egyben maradjon a család, hogy büszkék lehessünk magunkra és rájuk, hogy igen, képesek voltunk és megcsináltuk. Tehetnénk végre egy igazán nemes nemzeti nagy lépést e cél felé. Közösen. Kiegyezve végre egy nemzeti minimumban. De ehhez előbb képesnek kell lenni a kibékülésre és a másképp gondolkodásra. Mert e nélkül nem fog menni. Oda állni a tükör elé és kimondani magunknak, hogy eddig és ne tovább! Mert e nélkül nem fog menni. Valakinek elsőnek kell lenni a tükör előtt. Az biztos. A jövő csak az elsőkről fog majd emlékezni. A bátrakról. Mert csak a bátrak képesek csatákat nyerni. Szánalommal nézem ezt a jobb sorsra érdemes, de folyamatosan lefelé amortizálódó országot, a városomat, elnéptelenedő falvainkat, a lecsúszó
családokat, a közmunkára, vagy kivándorlásra kényszerülő embereket, és ökölbe szorul a kezem, de csak remélhetem, hogy egyre többünknek. Ha másképp gondolkodsz majd végre, ha képes vagy legyőzni félelmeidet, ha változtatni akarsz, akkor ne azt mondd, megpróbálom, mert abból mindenki tudni fogja, hogy nem igazán gondolod komolyan. Tedd, ne próbáld! Mert a rajtkövön, a medence szélén várhatod, hogy a víz melegebb lesz, de hidd el, nem lesz, csak egyre hidegebb lesz! A gyertya a sötétben nem azért világít, hogy láss. Ahhoz kevés a gyertya fénye. De elég ahhoz, hogy mutassa az utat. Elmehetsz te is a az elvtársaiddal a bús picsába te nagyra nőtt óvodás, te anyád majma!
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 09:47 Azért mert mindegyik pont olyan szarházi mint a fidesz, a pénzt lesik. Leszarják ezek a választókat!
bencemacska
@Eladott Ország: december 23, 10:17
Ma megszólalt az egyik főtanácsadója is, csak azt nem tudom mit akart mondani!
Arra biztos nem adott választ, hogy mit csinált kilenc hónapig?!
168ora.hu/velemeny/andor-laszlo-a-szabaduloszoba-kijarata-145
namihami
Neki is készülőben egy milliós állás a Fidesz kebelén belül? Nem ez lenne ilyen formán az első eset.
Eladott Ország
@namihami: tegnap, 07:44 Úgy mint az MSZP egykori alapembere, a diaszpórás Szili Katalin, aki szerencsére azóta megtért és már fideszes kormánymegbízottként harcol ő a nemzetért, havi 1 milla + járulékai. És úgy is, mint Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet nevű, évi 1 milliárd forintból működő fantomintézmény elnöke. Az viszont egészen hátborzongató, hová fajult ez a látványosan ízléstelen seggnyalás, amiről nehéz eldönteni, hogy ez még az, amit a hatalom elvár azért a pénzért/fegyverért/paripáért, vagy ez már az, amit a lázas önszorgalom hív életre. Miután a Medián 2007-es felmérése szerint – példának okáért – a magyar közvélemény Széchenyit tartotta a legalkalmasabb államférfinak a magyar történelmi alakok között, egy évtized elteltével a bugylibicskás, árvalányhajas turulszaporító kutatóintézet kikutatta, hogy fordult a koc(k)a: Orbánnál senki nem képviseli jobban a magyar nemzetet. Ide vezetett a kettétört gerinc és a kegyetlenül ízléstelen seggnyalás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.