Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége? A skizofrénia veszélyes a környezetre, a beteg tévesen érzékeli a külvilágot. Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor vélhetően pszichiátriai kezelésre szorul, mások szerint pszichiátria kezelés alatt áll, és a felvételen látható szájmozdulatok az erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásai.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nyilvánvaló, h vmi szintű deviancia kell ahhoz, h vkiből politikus legyen. Pl. egy villanyszerelő elunja a melóját és lesz belőle Nobel-díjas politikus. Ez deviáns jelenség. Ahelyett, h robotolt volna élete végeztéig, úgy döntött, h megél abból, ha mások érdekeit képviseli. És utóbbit jól csinálta, nem kis kockázatot vállalva.
Mások soha nem dolgoztak, csak arra pályáztak, h színleljék az érdekek képviseletét, miközben saját cezaromániáját elégítik ki.
Egyik kiérdemelte a Nobel-díjat, másik az akasztófát.
justhpeter
Nem gondolom, hogy skizofrén embernek milliós támogatója lehet, ahogy abban sem hiszek, hogy senki nem venné észre a környezetében ennek jeleit.
Nem valószínű, hogy a milliós követő tábora is hasonszőrű lenne.
Azt gondolom, hogy Orbánt megszédítette a hatalom, melynek során közönséges bűnözővé vált.
Nem hiszem, hogy skizofrénia megállapításával kellene felmentenünk a politikai- és büntetőjogi felelősség alól.
Csizmás Kond
...szerintem sokan csak a divatot követik...ha jól áll az nekik ha nem...
Kellemes Karácsonyt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.