A Fidesz szerint az elmúlt évek egyértelműen bebizonyították, hogy az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország biztonságának megvédésében.

Fidesz: most kezdődnek az igazi nagy csaták

Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta,

a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a "Soros-terv" egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen Európa biztonságát veszélyeztetik, mivel "ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága" – mondta a kormánypárti politikus.

Kifejtette, híradásokból tudható, hogy a szülők békés németországi kisvárosokban nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, továbbá Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol nagy számban élnek migránsok.

Puskás Imre szerint emellett a szilveszter közeledtével az a legfontosabb európai hír, hogy milyen biztonsági intézkedéseket kell megtenni a különböző év végi rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett nemi erőszak megelőzése érdekében.

A magyar baloldal mindezek ellenére sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat nem támogatta, amelyek szigorították a betelepülést, sőt az ellenzék azt is elutasította, hogy alkotmányt módosítsanak a kényszerbetelepítés ellen.

Az ellenzék mindig csak tagad

Az ellenzék két éve még a bevándorlás tényét, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadja azzal, hogy kétségbe vonta a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát – mondta.

Puskás Imre emlékeztetett arra is, hogy

az ellenzék a parlamentben nem szavazta meg azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament novemberi, a kötelező kvóta, illetve a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását megkönnyítő döntését.

Hangsúlyozta, ennek tudatában most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán.

Az a tét, hogy az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a "Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni", és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna – fejtette ki a kormánypárt szóvivője, aláhúzva, hogy a Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb.

A kormány ugyanis semmilyen nyomásra sem hajlandó változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, így például továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá – mondta.

Puskás Imre kérdésre válaszolva megerősítette Németh Szilárd, a Fidesz alelnökének azon nyilatkozatát, hogy a Soros-hálózat részét képező civil szervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel céljaik között szerepel, hogy egy bevándorláspárti kormány alakuljon és hogy végrehajtsák a kötelező betelepítési kvótát.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Annyi harcolós videó játék van. Vegyenek már párat Orbánnak, hátha lenyugszik! Stadiont, kisvasutat már kapott.
Azért a tisztelt papagáj kommandó legalább az ünnepek alatt csendbe maradhatott volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Hiába fognának össze, mert akkor sem nyerhetnek egy diktatúrában, amiben minden a diktátor kezében van. Az egész csalásokra felépített választási rendszere, a média 99%... Nevetséges, hogy még mindig nem értik egyesek mi zajlik ma Magyarországon.
Peller Anikó
@peterkelemen: dehogynem értjük. Csak te nem érted, hogy ez lehet az utolsó választás.

Az erőszaktevéseddel ráérsz majd utána. Most még lesz választás.

Aztán már nem lesz.

Mondd csak ezt a három nyúlfarkincányi sort érted?
evacica
Istenem meddig törjük ezt az elmebeteg hazug korrupt kormányt és vezetőjét?! Emberek ébredés! Hallgass a szívedre és ne szavazz a fideszre!!!
kukac50
Ha harc hát legyen harc!
Harcoljunk,a propaganda minisztérium ellen,mert az fölösleges pénzkidobás!
Hazugság propagálására felesleges minisztériumot fizetni az adófizetőknek! Megszüntetni azonnal! Harcoljunk azért,hogy a Fidesz hozza nyilvánosságra a programját!
Harcoljunk azért,hogy a minimálbér ne lehessen kevesebb még vidéken sem a megélhetési létminimumtól! Harcoljunk azért,hogy a 28500 forintos nyugdíjat ne csak 1-2 kenyér árával emeljék havonta! Tudjuk,hogy a rezsicsökkentésből ezek a minimál nyugdíjasok kimaradtak.
Harcoljunk azért,hogy a Magyar villamosművek ne a rendszer használati díj emelésével szedjék be a pénzt a CÖF támogatására a Néptől!
Harcoljunk,mivel Orbán aláírta a szociális törvényt Brüsszelben,hogy tartsa is be haladéktalanul!
Harcoljuk a Fidesz korruptsága ellen!
Harcra fel!
Madácsi Pali
A legújabb fejlemények alapján lelepleződött a fideSS gyűlöletkampánya (22.000 millió), lebukott a nemzet vejkója (13.000 millió) ami MINDEN EGYES MAGYAR EMBERNEK (a hajléktalanokat, a gyermekeket, a nem aktív nyugdíjasokat, is beleértve) több mint 3500 Ft-ba került személyenként. Kiderült, hogy az ÁSZ-ra nem vonatkozik a róla alkotott törvény. Közellenségnek kiált ki a hatalom minden olyan szervezetet amelyik él és érvényt próbál szerezni a fideSS alaptörvényében garantált alapjogal, jognak.
Hódmezővásárhelyen ha nem működik a választójogi törvényűk oszd meg és uralkodj elve, kreálnak maguknak ellenfelet. Az országgyűlési választásokra, bocs szavazásra, lefoglalták a korlátlan közpénz felhasználásuk (az állami TV, Rádió, MTI- nél, mellé a közpénzen vagy állami hitelből megvett vidéki média) az összes óriásplakát helyet.
Szóval mindent a ki nem mondott új jelszavuknak (Orbánt a várba, polgárt a sárba!) rendelnek alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.