A 2014-es választás óta nem beszéltek, három éve pedig gyakorlatilag hadban állnak.

Meglepő: Simicska levelet kapott Orbán Viktortól
Fotó: Youtube

Már érkeznek a postaládákba a Fidesz támogatást kérő levelei. Meglepő módon a miniszterelnök korábbi jóbarátjához, Simicska Lajoshoz is befutott egy példány. Mint köztudott, Simicska az emlékezetes G-nap után a Jobbik mellé állt.

A levelet Simicska Ádám, az üzletember fia osztotta meg Facebookon, vicces kommentárral:

"Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ádám ügyesen reagált rá, persze ha még fidesz tag a papa akkor jogos a levelecske neki is.

kubatov elvtárs, frissíteni kellene az adatbázist, mert a végén kiderül, h kihalóban van a fidesz szavazótábora, már csak azért mert olyan személyek is kaptak, akik már nincsenek az élők sorában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ádám ügyesen reagált rá, persze ha még fidesz tag a papa akkor jogos a levelecske neki is.

kubatov elvtárs, frissíteni kellene az adatbázist, mert a végén kiderül, h kihalóban van a fidesz szavazótábora, már csak azért mert olyan személyek is kaptak, akik már nincsenek az élők sorában.
kokopelli
@lampa laz: az egyik "vastagnyakú gárdatag" intézte a dolgokat,akinek már
mind a hat általánosa meg volt,és a hetediket már levelezőn elkezdte! Nagyon
ráhajtanak az IQ szaporításra a fijjug! ;-)
SystemError
Még a 40 éve halott is kap levelet "Kubatovtól". Ne már az ilyen technikai hibákból csináljunk ügyet tisztelt ellenzék...! Ezzel jól le lesz győzve Viktor, hűha :)
Zeta
Halottakat is kernek szavazásra, őt mért ne, hogy fizessen?
Onnan származik a pénze!
justhpeter
Nincs igaza Ádámnak, a fideSS nincs bajban. Ez a primitív trükk csak a pénzmosásra kell.
SystemError
@justhpeter: és arra, hogy még jobban szét lehessen bűntetni a többi pártot, miközben a fidesz "pénzét láthatóan a kisemberek hite adta össze" (itt lehet sírni a meghatottságtól) :)
vukkocska
@SystemError: Ez nem "ügy csinálás". Egy hölgynek két éve meghalt a férje, s kapott levelet. A hölgy azt mondta, hogy sebeket tépett fel a levél, és rosszul lett.
SystemError
@vukkocska: Nem az az ügy csinálás hanem hogy milliárdos lopások helyett most a véletlenül Simicskának küldött "általános" levéllel foglalkozunk..
amaramaistanna
@lampa laz: ...nem tag, kizárták..az ok számomra ismeretlen, nem követtem végig..
lampa laz
@kokopelli: Tegnap olvastam egy cikket azt hiszem, a hír.24-en egy baranyai településről. A lényeg a döbbenetem volt kétszer. Először az a borzalmas kilátástalan nyomor amibe ott emberek vegetálnak és amelyből nincs kiút, nincs munka, nincs mit enni csak segély osztáskor, nincs mivel fűteni, mert nincs fa... aztán jöt a másik amit a mama mondott az egyenesen padlóra vitt. Mindezek után orbánt élteti, rá fog szavazni, mert nem akar migránsokat... basszus azt mondtam ilyen nincs. Ezzel a mesével orbánnak sikerült az öszes IQ bajnokot megnyerni a győzelméhez.
Már kezd szimpatikus lenni Dúró Dóra felvetése, h kinek járna szavazati jog az iskolázottság tekintetében, de még az elmeállapotot is fontolóra kellene venni hozzá.
division
@lampa laz: Na és szerinted mi lenne ezekkel az emberekkel ha nem a Fidesz nyerne? Mindjárt lenne munka, pénz, kánaán?
lampa laz
@division: Mindjárt biztosan nem, de égetően fontos feladata kellene hogy legyen annak, aki megnyeri a választást.
division
@lampa laz: Biztosan? Én nem hinném. A másik meg hogy személyesen sem ártana ismerni ezeket az embereket, vannak akik sajnos eleve nem alkalmasak arra a feladatra amire vezetni szeretnéd őket.
lampa laz
@division: Azért vannak olyanok is akik nem szeretnék, ha a gyerekeiknek is a sárgamellény jelentené a jövőt.
division
@lampa laz: Ez így van, de akkor azért tenni is kell. Szembesülök naponta olyanokkal itt nálunk is hogy dolgozhatna de inkább elvan a családival az anyuka mert a gyerek úgyis ingyen étkezik, csak sajnos még arra sem képes hogy cipőt vegyen neki vagy legalább a kezét megmossa otthon. Sokrétű ez a dolog, a szegénység természetesen nem jó még azoknak sem akik gazdagok, nem mindegy hogy miként viszonyulunk egymáshoz, kedvességgel vagy gyűlölettel.
nezelodo
@lampa laz: Dehogy frissítik az adatbázist! Akkor hogyan szavaznának a kilóra egykor megvett, de már rég elporladt külhoni testvéreink, ha felülírná a Kubatov listát holmi halotti bizonyítványok tömege?
lampa laz
@nezelodo: Uhhh, erről meg is feledkeztem, pedig ez a "tömeg" adja nekik a határontúli szavazóbázist.
Vajon ezeknek is küldött csekket?
nezelodo
@lampa laz: Nem adakoznak a határon túli tesók, oda hiába dob egy sárgát mindenkinek Orbán. Naiv koromban néhányszor utazgattam Erdélyben, de ráuntam a magyar nyelvű besúgok ránk telepedése, a szállodában beváltott kevéske német márka miatti vegzálás, a szállodai szobánk magyar szobaasszonyainak enyves keze miatt. Vittek mindent ami nem volt forró, és nem volt lebetonozva, amíg a városaikban gyönyörködtünk. Már öszvérekkel sem lehetne elvontatni oda csodálni a "magyarságukat".
kokopelli
@lampa laz: (19:53)
..nem akarok segíteni,de a sok milliárd EU-s és Mészáros plusz Vej stb. pénzekből
lehetne valamit azon a részen is létrehozni! Még egy kastély,még egy szálloda, még
egy kis megműveletlen szántó eu-s támogatással... fontosabb!?
division
@kokopelli: Annyiban igazad van hogy lehetne próbálni valamit létrehozni, kérdés hogy mit, egyáltalán mihez értenek ezek az emberek, mi az ami kifizetődő is lenne, sorolhatnám. Annak sosem voltam a híve hogy csak úgy adjunk mert akkor ennyi erővel mindenki beállhatna a sorba.
Csizmás Kond
...mongyuk ez a simicskagyerek is kezd egyre tolakodóbb lenni...
papa.49
Ez is mint minden a csutigecitől ered nélküle az engedélye nélkül szarni se mernek a fütyiszek, tehát ez is csak a fajtájára jellemző pofátlan seggszájú cigány semmi egyéb !!!
lampa laz
@nezelodo:(8:53) Meséltek nekem is hasonló történeteket és kétkedve hallgattam akkor, hát most már elhiszem, h igaz volt. Pár évvel ezelőtt egy sportcsapat tagja olyan történetet adott elő amitől még én is rosszúl lettem. Azt mesélte, h versenyt követően a vendéglátók meghívták őket vacsorázni, a végén beszélgetés közben kiderült, h kutyahús ettek. Attól a pillanattól versenyt hánytak, napokig rosszúl voltak tőle. Ők sem kívánkoznak többet oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok