A Fidesz készen áll az április 8-ára kitűzött országgyűlési választásra, amelybe azonban Soros György be akar avatkozni – mondta Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, a választás kiírására reagáló sajtótájékoztatón. A politikus szerint Soros György nem demokrata, nem tiszteli az államok önállóságát, a bevándorlás támogatásával pedig elvitatja azt a jogot, hogy a magyar …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A magyarok szerint pedig a fityfasz akar beleavatkozni a választás eredményébe!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s van olyan barom, aki ezt a marhaságot be is veszi???
Hellcat
Már előre látom...A fidesz nyer: "A drága istenadta nép (kb 20% a) ismét felhatalmazta a fideszt az ország megvédésére)
A fidesz veszít: A KURVA SOROS MEGMANIPULÁLT A VÁLASZTÁSOKAT...igen annak ellenére hogy a fidesz magára írta a választási törvényt...és még akkor is a Soros volt ha a Jobbik nyer.
dr. prédikátor
A magyarok szerint pedig a fityfasz akar beleavatkozni a választás eredményébe!!!
simmering73
Csak kapnátok már végre infarktust a Sorostól.
Nessy
Az sem lenne inkorrektebb, mint a levelezőtagozatosok "beavatkozása', amiért még fizetünk is súlyos milliárdokat!
Clavigo
Szerintem inkább a Zorbán akar " beavatkozni" ,,,,,,a határon túli ,,,magyarul pofázó román,szerb,ukrán,szlovák szavazatok segítségével.
hetöndöe
Tegnap haatlmába kerített a mazohizmus,és megnéztem az M1 híradót.Minimum harmincszor elhangzott benne Soros neve.Iszonyat ez a manipuláció.50-es évekbeli tragikomédia az egész.
endeavor
@durbincs: Azt nem tudom, hogy hülye voltál-e korábban, vagy hogy hülye leszel később, csak azt tudom - az általad mellékel ábra alapján -, hogy most nagyon hülye vagy, és ezen a sok értelmetlenül feleslegesen elhelyezett kérdőjel sem segít (mert úgy tűnik a sok kérdőjel alapján, hogy mindent tudni akarsz, és kíváncsi vagy, meg nyitott a világra, de nem... pontosabban egy nagy büdös lófaszt!).

Akarsz többet tudni magadról?
Én segítek, csak küldj egy kérdőjelet.
Perwool
Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság Rohadt ez az egész államszervezet. Nincs egyetlen ember, aki szembe merne menni Orbán akaratával? Mindenki grazi kezelésre szorul?
Nincs senki aki megmondaná ennek a félkegyelmű társaságnak, hogy ez már beteges?
Yoda69
gulyásgergely, te agyhalott.
Tanulhatnal demokraciat Soros Gyorgytol, Szechenyi utan a legnagyobb magyartol. Ti fideSSes gecik, akik elcsaltatok a 14-es valasztast most is erre keszultok. Csaltok, hazudtok, loptok, mert ez a veretekben van. Es tudjatok nagyon jol, hogy annyi bunt kovetettek el a magyar neppel szemben az elmult 8 evben, hogy ha buktok, akkor egyenesen a bortonbe visz az utatok.
Perwool
@Yoda69: Sajnos a​​​bba én nem hiszek, hogy Orbán bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.Orbán ha bukik, akkor nem Graz az alternatíva, hanem valami távoli hely, amivel nincs kiadatási egyezmény,Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Akik meg pi..án rúgnák, azok nem küzdenek, hanem szépen lelépnek egy normálisabb világ felé. Orbán szerintem végelgyengülésben végzi, koronával a fején a várban.
Eladott Ország
@Perwool: Azért reméljük nem a várban végzi végelgyengülésben, hanem a sitten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.