Hasít az állatvédelmi fórumokban, oldalakon a csütörtöki hírünk, miszerint a kiszabható maximális büntetést, három év börtönbüntetést kapott egy sünt felgyújtó fiatal. Megtudtuk, ki volt a bíró, aki a szokatlanul kemény ítéletet hozta. Az is érdekes, hogy az ügyészség elégnek tartotta a felfüggesztett büntetést, vagyis gyakorlatilag engedte volna elsétálni az elkövetőt, aki nemcsak meggyújtotta a védtelen állatot, de még táplálta is a tüzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@advocat: És ennyivel többet, jobbat a bíróról.
Yoda69
Ez is egy fideSSes geci lehetett. Ezert engedte futni az ugyeszseg.
quadrocopter
Az ügyész tartotta magát a "Polt-elvekhez" úgy tudta, hogy a csávó hordarajongó!
Pálinkás Pál
nem akarok ünneprontó lenni,de másodfokon az ügyésznek lesz igaza...a bíró meg mehet továbbképzésre!!!Ennyi erővel meg lehetne vádolni az összes egérfogót használó embert,gyártót...vagy szerintetek mennyivel jobb a ragadós egérfogó,amiben kinlódva pusztul el az egér???Azt hiszem ezzel is,mint mindennel ,átestünk a ló túloldalára!!!Szívesen pofánrúgnék egy ilyen feljelentgetős állatvédőt,amikor épp hamburgert,vagy csirkecombot zabál!!!Vagy olyankor nem állatbarát???
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: ::)

Nagyon nagyon igazad van. A csávó egy kretén, de nem börtönben van a helye. Idióta kutyvédők. Sínkutya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.