A 65 milliárd forintot is meghaladó összeg persze többnyire három kormányközeli kommunikációs ügynökségnél talált gazdára. a legnagyobb összegek az állampolgári tájékoztató feladatokkal kapcsolatos kommunikációra mentek el. Ezek voltak az országot ellepő menekültellenes és sorosozó plakátkampányok és reklámok, amelyekre a hivatal hat etapban összesen mintegy 28,7 milliárd forintot költött.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
65 milliárd hazugságokra...ennek majdnem a fele csak a migráncsozás amiről most derült, hogy egy kamu szar volt hisz beengedték őket.
Aki Én
Ha ezt a pénzt, meg a határon túli szavazatvásárlásra költött pénzt arra költik, amire nagyon kéne, valószínűleg több szavazót hozott volna.
Mondjuk azt tényleg elköltötték volna, ezt meg csak átrakták a másik zsebükbe.
papa.49
Ennek az összegnek jó ha a harmada arra fordítódott amire mondják, a 2/3 pedig a fótyisz zsebeibe vándorolt !!!
Hozzáteszem azért az 1/3 ért is nagyon kár volt, mert értelmes célra is el lehet volna költeni, nem ilyen tök felesleges konzultációkra !!!
Sámannus
Természetesen az ÁSZ mindent rendben talált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.