Miközben itthon dübörög a kormányzati kampány, és éppen törvényt akarnak alkotni a migránsokat segítő civilek ellen, a Fidesz brüsszeli képviselői megszavazták, hogy a civil szervezetekkel együtt kell munkálkodni a menekültek érdekében – értesült a Magyar Nemzet. A kormánypártok tíz európai parlamenti képviselője is igent mondott egy olyan állásfoglalásra, amely határozottan támogatón fogalmaz a magyar kormány által ellenségként kezelt, mindig csak a bevándorlás segítőinek nevezett csoportokkal kapcsolatban.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Eddig is mást mondtak itthon és mást külföldön. Orbánék hazudnak éjjel és nappal, de még álmukban is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Még 2 szer se tudnak egyformán hazudni !!!
lusta
A sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár útmutatásit követik. Mást mondanak itthon, mást külföldön. Az egybites 300 forintos budiforradalmárokhoz csak a hazai és azokból is az irányított hírek jutnak el.
Yoda69
Nincs ebben semmi meglepo. Teszik a dolgukat hogy az Unio tolja a zsetont. Vegulis orban is befogadta a kvotaban eloirt menekulteket, sot 6 fovel tobbet is.
Az mas kerdes, hogy idehaza a birkaknak tolni kell a migrancsozast, meg a Soros-tervet.
peterkelemen
@Csizmás Kond: A fideSS nem ez ellen küzd hanem ezért. Nagy különbség. Orbán hazudik mindenkinek még a saját híveinek is.
Csizmás Kond
@peterkelemen: ...hát persze mert a mit te hiszel az az atyaúristen...de vigyázz mert ebbe bele is lehet őrülni.
colibri
A brüsszeli fidesz képviselők is tudják és járják a pávatáncot, pontosan ugyanúgy, ahogy kenyéradó szólótáncos gazdájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.