Delmagyar.huSzeged - A leheletünk is látszott Dreghiciék házikójában a Ballagi-tói kiskertekben. Tenyérnyi hősugárzójuk mellett csak 8-10 fokra melegszik fel a szoba levegője. Kolompár Jenő bútorokból megmaradt fahulladékkal tüzel. A subasai kiskertekben sem jobb a helyzet: ahol nincs gáz, ott elektromos radiátorral fűtenek. Nemrég kaptam szívinfarktust, a deszki tüdőkórházban is ápoltak, de egyre romlik az állapotom. Leépülőben vagyok, amire az időjárás is rátett egy lapáttal – sóhajtott lemondóan házigazdánk, aki négy réteg ruhában és sapkában feküdt az ágyban. A légzését oxigénpalack segítette. Ha valaki húsz éve azt mondja, hogy ide jutok, nem hittem volna neki

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem is tudtam, hogy Botka határozza meg a tüzifa árát, meg az ÁFÁ-ját!
Majd küldenek SMS-t, Pintér módra. Fázik, költözzön át egy melegebb lakásba! Épp most döntött úgy a parlament, hogy 5 milliárdos tüzifa támogatás helyett palotát veszünk Iránba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@1magyar: és a nem cigány magyarok hány százaléka viselkedik borzalmas rosszul?
görbetükör
@Shikari: Ja, mert övék a hatalom. Sok kiszolgáltatott falusi, vidéki közmunkás, bérmunkás és még több korrupt megalkuvó és még annál is több lelkes ostoba.
Örüljetek a még meglevő demokráciának, mert a többség győz. :( Többségben vagytok már,mert a rendes, tisztességes, okos emberek már elmenekültek innen.
görbetükör
@Shikari: A többségük menekült el. Hidd el, nem vagyok egy szent, de sosem tudnék fideszes lenni, a lelkiismeretem nem vinne rá.
görbetükör
@Shikari: Igen, én is azt szeretném, hogy a magyarokért munkálkodjanak és ne a saját zsebükre, hatalmukra. Mert eddig csak a nyomor, a baj, a gondok vannak. Ezt munkálkodta eddig a hatalom.
görbetükör
@Shikari: Nem ő találta fel, ez igaz. De annyi pénz folyt ebbe az országba, hogy legalább olyan jóléti állam lehetnénk, mint Svájc. És helyette van nyomor, szegénység, kiszolgáltatottság, nincs pénz orvosra, kórházra, fűtésre, élelemre, rezsire. Tisztességes munka van éhbérért, a csalás, a korrupció virágzik. "Te tetted ezt, király!"
görbetükör
@Shikari: Ja, a sleppnek. De az ország dögrováson. Hazudj annak, aki sosem élt itt, de aki itt él, az tudja, mi van. Bűnözők hazája lett az ország. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.