Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákban – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap Egerben, a Dobó István laktanya előtt tartott sajtótájékoztatón.

Azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

Deutsch most a laktanyákkal szállt bele Karácsony Gergelybe

Deutsch Tamás szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat – jelentette ki.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fűrtös te viszont a Csillagban fogsz kikötni ÖRÖKRE !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Fűrtös te viszont a Csillagban fogsz kikötni ÖRÖKRE !!!
simmering73
Digitális jólét! Az internettel tessen foglalkozni, mert oly szar nálunk, hogy most is mobilnetet kell haszálnom. A dróton nem gyün a petro.
Klubtag
Elnézve ezt a szerencsétlent, hiányolom, hogy nincs a környezetében egy tisztességes orvos, aki beutalná egy hosszabb, komplex kúrára, minden szempontból "nagygenerálra" szorul.
Eladott Ország
24.p3k.hu/app/uploads/2014/12/Drogteszt.gif
Hajrá, srácok! Toljátok tovább ügyesen, egészen a szakadék széléig, aztán még tovább!
Nem tudom, másoknak feltűnt-e, de megcserélődtek a szerepek. A fidesz gyakorlatilag azzal kampányol, hogy csak a másikra NE! Futnak az események után. Eddig ők diktálták a tempót és az irányt, ez egyik napról a másikra megszűnt. Márpedig erre nincs taktikájuk, fogalmuk sincs, hogy szerezzék vissza az irányítást. Ennyi idő alatt ez már nem fog menni. Főleg úgy, hogy minden napra jut valami disznóság, ami kiborul a szekrényből. Kapkodás van, fejetlenség és egyre több súlyos hiba.
lópicigáspár
Akkor lenne egy csepp hitele is a szavának, ha nem venné fel az EU parlamenti fizetését, hisz eddig tudtommal minden ott megszavazott jogszabályhoz a voksát adta! Mondjuk ez is csak akkor nem hazudik, ha alszik, de lehet akkor is!
Commenter
Tompika milyen cuccot tol(sz) már megint? Jól van, szálljál csak bele KG-be napi ötször beléptetőkapus csúcs ex-sportminiszter a legalpáribb módon (hiszen trágár Facebookos posztokban világelső vagy) és tedd mindezt, sportnyelven szólva a fair play nevében. Magad és a pártod alatt vágod a fát fullosan. Csak így tovább!
kokopelli
@Klubtag:(13:20)
...miért az állatkórház nem rendel,vagy veszett az ápolatlan fürtöske? ;-((
fergeteg
Meg visszahozná a RÁKOSI RENDSZERT.
Zabrálás,padlássöprés,tulajdon elvétele.
Klubtag
@kokopelli: ...túl hosszú a "hasonszőrűekből" a várólista... :-)))
kokopelli
@Klubtag: ...,és én még azt hittem,hogy az igazi négylábúak tiltakoztak,egy
ápolatlan büdös lótetü miatt! Most már tudom! Kösz!! ;-)))
CsipkeRózsa
Nem azt mondta, hogy jöjjenek a migránsok, hanem azt, hogy az itt levőket elhelyezhetik az üres laktanyákba. Ezzel adott egy jó ötletet, amit érdemes megvalósítania a kormánynak.
kereső
@fergeteg: a padlássöprés még várat magára,de a többit már teljesitette az "elmultnyolcév" fidesz uralom./ majdnem azt irtam,hogy kormányzás/.
cs.n.
Egy 3 évvel ezelőtti nyilatkozatból indulnak ki, mikor tényleg sokan voltak. Akkor, 2015-ben javasolták sátrak helyett a laktanyákat. Most ezen rugóznak a fidesznyikek.
ila51
ezek már nagyon kínosak , ... mit szívnak újabban ?
quadrocopter
Zsíros Slrő felriadt füves álmából, de azt nem tudja, higy a gazdi hova rejtette el az 1000 kopt keersztényt és az 1300 kituggyakicsodákat!
Sámannus
Tumpika csak meg ne szólalj. az összes focicsapat migráns, és már munkát is adtatok nekik.
advocat
Tomika! Eddig sem az eszedért tiszteltelek! De ezt a baromságot, te sem hiszed? Könyörgöm! Mutassatok - 1- azaz egy migrácsot aki itt akarna maradni? Csak azt tudod mondani, amit kedves főnököd. És sajnos még sok agymosott nektek. hisz. Ez van.
tudode
Ezek "migráncsoznak", amik ADJÁK, VESZIK őket!
.
Ezek tényleg olyan hülyének nézik a társadalmat, MINTHA SAJÁT MAGUKAT LÁTNÁK
.
----- A szomszéd leugrott meccset nézni Felcsúton
444.hu/2018/03/03/a-szomszed-leugrott-meccset-nezni-felcsuton
.
Röhej! Kevesebb néző volt a "lelátókon", mint a "migráncsok" a pályán, akiket JÓ PÉNZÉRT magukévá tettek!
Cicamama55
Ha már az internet felelősünknek is kampányolni kell, nagy a baj a házuk táján. Komoly fajsúly különbség van Karácsony Gergely, meg Deutsch között, de mekkora!! Utóbbi már sokszorosan bebizonyította, hogy egy haszontalan, hiteltelen ember!
desiro
tompika mennyit szíttá ma, mer igen hüje vagy (direkt a pontos j).
Borsodi
@advocat: Csak hazugság minden szava,nem is mondhat mást mint amit Orbán! A világon nincs olyan hülye aki ide menekülne,mikor sokkal jobb országot is választhat elvégre neki az a célja minél jobb helyre menni. Valljuk be az nem Magyarország! @desiro: Nem szív,hova gondolsz,ő alapból ilyen,ezért fizetik.
Yoda69
dojcs!
A belepteto kapuk elokerultek mar?
Desischado
Na, ez se lesz már hülyébb. Vajon milyen szert tolhat, mert ritka agyhalott tőle! Ki az a hülye migráncs, aki itt akar maradni, ahonnan a polgárok is menekülnek? És Karácsony Gergely az itt lévő migránsokat akarja emberi módon elhelyezni, és a laktanyák nagyon jó ötlet! Persze tompika ezt nem bírja a mini agykapacitásával felfogni. Megvallom, öröm nézni, hogy kapkodnak össze vissza!
kukac50
Deutsch Biztos be volt szÍppantva akkor amikor Orbán előbb a Románokat utána a szerbeket telepítette be Kiskunhalasra meg a laktanyába az Iraki Afganisztán meg több más állampolgárságú embert telepítettek. Azt kenik másra amit Ők tettek.
Hazug Fidesz!
Eladott Ország
@Yoda69: ma,02:32; A négymilliárd forintért megvásárolt stadionbeléptető kapurendszer értékesíthető részén 51 millió forintért sikerült túladni, a maradék pedig a szeméttelepre került, elektronikai hulladékként. Felelős nincs!
kokopelli
@Yoda69: lehet,hogy a "gazdag-szegény" migránsokat akarja a határon a kapukkal szelektálni? Előrelátó volt a "zsírosfürtöske"! ?-9
Sámannus
szegíny attól fél, hogy legyőzik farkalásban.
Eladott Ország
Tompika nem mondták, hogy hintőporra ne igyál babaolajat.
Cicamama55
@Eladott Ország: Igen! Ez még a mi emlékezetünkben is megmaradt, nem csak az internet őrzi ezt a buliját!
evacica
Tomika! Rád aztán igaz a mondás: Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!
Eladott Ország
@fergeteg: március 4., 13:59; Nagy a baj, nem kicsit. Nem csak az, hogy egyre primitívebb sablonokból összetákolt semmitmondó beszédeket olvas fel a vezér, hanem annak a nagyon primitív üzenete a baj. Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.
cdn.blog.hu/ku/kuldeteselfogadva/image/398557_275312512526861_100001443423743_769081_656886781_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.