A magyar emberek érdekét azt szolgálná, ha Karácsony Gergelyék és a többi magyar baloldali képviselő nem szavazgatná meg az Európai Parlamentben a migránsok betelepítéséről és a betelepítést elutasító országok, így Magyarország fejlesztési támogatásainak megvonását szolgáló javaslatokat – közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt frakciója közleményében arra reagált, hogy - ahogy azt korábban megírtuk – Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón azt mondta:

újra kell gondolni az uniós fejlesztési pályázatokat, hogy azok valóban a magyar emberek érdekét szolgálják-e, ezért kormányra kerülve azonnal felfüggesztenék az uniós kifizetéseket.

Közölte: Magyarország nemzeti érdeke, hogy az uniós forrásokat ne lopják el és azokat értelmes dolgokra fordítsák.

Fidesz: az szolgálná a magyarok érdekét, ha Karácsony Gergelyék nem szavaznák meg a kötelező kvótát

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Közleményében a Fidesz úgy fogalmazott: ha Karácsony Gergely egy kicsit is komolyan gondolná azt, amiről beszél, akkor "nem állt volna össze azokkal a szocialistákkal, akik minden idők legnagyobb korrupciós botrányát követték el az uniós forrásokkal, a 4-es metróberuházás harmadát ellopták".

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A magyar emberek érdekét azt szolgálná, ha eltakarodnátok! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
A magyar emberek érdekét azt szolgálná, ha eltakarodnátok! =))
Commenter
Magyarország érdekét az szolgálná, ha befejeznétek a már csúcsra járatott, és most már BA hívetek szerint is óvodás módon ostoba sorosozást, euzást, enszezést, migráncsozást és karácsonyozást, és magatoktól szépen beismernétek hogy a komédiának (talán) végre vége.
Egyébként mi a gond az üresen álló laktanyák újrahasznosításával?Így legalább nem amortizálódnak még azok is.Azt irigylitek netán a betelepítésre váró migráncsoktól hogy ilyen tuti helyre kerülnek majd? A stadionjaitokat még újrahasznosítani sem lehet(ne)...
Pálinkás Pál
@Commenter: Na..azt azért te is tudod hogy hülyeséget beszélsz!!! Méghogy nem amortizálódik ha betelepítik a migránsokat..ja kb annyira mint a cigóknak kiutalt lakások az Avason!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Amennyiben leamortizálnák a lakásaikat,ahová elhelyeznék őket,már tanulhattak belőle a Magyar kormányok,hogy nem kell helyettük kitakarítani,vagy másik élhetőbb lakást adni.Dögöljenek bele a maguk kreálta fertőzésekbe,parazitákba, vírusokba, baktériumokba.
cikicakk55
Szerintem az emberek már rég rájöttek,hogy a Migránsok semmilyen veszélyt nem jelentenek ránk. Még ha teszem fel a kvótát el is fogadnánk,nem állíthatunk minden migráns mellé egy rendőrt.Ezek már pedig nem itt akarnak élni.Nem azért kockáztatták az életüket,fizettek az embercsempészeknek,hogy aztán a nyomorból a nyomorba kerüljenek.Itt ráadásul dolgozni is kéne azért a kis pénzért amit kapnának.Nem lenne kedvük szaporodni,mert a pulák egész nap a fülükbe ordítanának,mert amit ettől az államtól kapnának,attól a kölykök éhen halnak.A kerítést meg eszük ágában sincs lebontani.nem mint ha tényleg olyan hatalmas védelmet jelentene,ha a híresztelések szerint több millióan indulnak neki Európának,mert ez a kerítés annyi embernek nem akadály. Na meg ha tényleg olyan létszámban indulnának el,akkor az Eu is erőteljesebben lépne fel. Már most is tudják,hogy túlságosan is liberálisok voltak velük szemben és egyre kevesebb szociális segélyt kapnak és egyre szigorúbban veszik,hogy ahol gyerek van ott dolgozzon a férj,ahol nincs,ott meg mind a ketten. Nem véletlen mentek már vissza lassan 100.000-en a hazájukba. Itt Magyarországot egyetlen egy veszély fenyegeti,de az halálos lehet.Ez pedig a FideSz élükön Orbánnal. Ezt kell megértetni a bizonytalanokkal és a " minek szavazzak,el van az már döntve rég) Nincs eldöntve.Törvényesen csak egyetlen módunk van leváltani őket,az pedig a szavazás. 2,4 millió szavazót kell legyőznünk,és ehhez az ellenzéknek is össze kéne fogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.