A Pro Infrastruktúra Egyesület alelnöke szerint rendkívül költséges beruházásról van szó, ami ráadásul nulláról induló fejlesztést igényelne, a meglévő infrastruktúra ugyanis nem bővíthető ilyen formában. Az sem világos, honnan lenne rá elegendő utas.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a kihasználhatatlanság nem akadálya a pénz lenyúlásának! =))
RonaGyuri
a kihasználhatatlanság nem akadálya a pénz lenyúlásának! =))
quadrocopter
Nem érdekes, megígérték -meglesz! Kerül, amibe kerül!
kissé felnőttem
nemde nem az ötletgazda azonos a döcögös utasnélküli unios pénzessel? ahol xxx főre számolták a megtérülést de Budáig meghosszabitják ha duzzogni merünk,
Mariska néni meg 2500 - ra taksálta valahol a kinai kivitelezésre BELGRÁD- BBUDAPEST - megtérülését. Hát Putyin dácsájáig épithetnék de kézi erővel lapáttal,csákánnyal lenne hozzá segédmunkás a zenekarból..
Az autópálya is a semmibe ér véget az sem gond, majd 15-25 év után valaki majd összehozza.
ittott
és, nem értitek, hogy le vagytok szarva? kit érdekel a megtérülés,
szép új világ
@RonaGyuri: Pontosan! A csuti vicinálisnál sem érdekelt senkit, hogy a g*ci által vizionált 2500 - 4000 fő/nap helyet mindössze átlagosan napi 30-40 ember utazik rajta.
index.hu/gazdasag/2017/07/17/felcsut_kisvasut/#
namihami
Miért, ez mitől lenne gazdaságtalanabb, mint a kínai szárnyvonal? Majd erdélyi testvéreink tesznek egy kis kitérőt és oda-vissza, a vasút jobb kihasználása érdekében, mindkettőt fogják használni.
Fizetniük úgyse kell érte, ahogy eddig se kellett. Jegy helyett elég a magyar igazolvány. A vasútért is és az összes többi hasonlóért elég, ha mi fizetünk. Nekik miért kellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.