A Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldalra nemrég került ki egy remek fotóválogatás. Na nem a képek minősége miatt remek, hanem a témájuk pikáns: állítólag annak a Hódmezővásárhely közelében található batidai vadászkastélynak a belsejében készültek, ami nem Lázár Jánosé, hanem Lázár János volt tanácsadójáé és Lázár János családtagjainak földjei között fekszik, Lázár János vadászterületének szomszédságában. Az építkezés közben készült fotók közül kiválogattam a kedvenceimet: 1. Csongrád megye valaha volt legnagyobb konyhai szagelszívója:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Azt hiszik, ha nagy betővel kikiabálják, hogy nem Lázáré a kastély, majd el is hisszük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A pinokkiónak az orra legörbül mikor elvesszük tőle !!!
colibri
Azt hiszik, ha nagy betővel kikiabálják, hogy nem Lázáré a kastély, majd el is hisszük.
lampa laz
Ezt az ocsmány vasorrú bába tanyát biztos Bendegúz kedvenc meséjéből alkották meg. Förtelmes randa, ízlésromboló giccses tákolmány. Nem cserélném el az én kis élető 50 m2-es "palotámmal".
papa.49
@lampa laz: Az emberszerűnek ilyen az ,,ízlése,, ))))))))))))))))))))))
karma1
Hat a stilust azt nem nagyon talaltak el... Igy jar az, aki suttyogyerekbol urizalni akar, aztan igy kerul majd a sult szarvas fole a muranoi csillar Alsopichafalvan... mert kivulrol angol stilusu cottage, - belul a kandalloja egy nagyon egyszeru csaladi kandallo (kinezetre) -, es ha mar ilyen szepen alakitottak ki piros teglabol, ahhoz viszont nem valo a marvany... (Monnyuk a veres-sa'ros csizmakat se ott kene majd leverni...) A konyhaban az elszivo jol el van qrva - a falbol nem szokott kiemelkedni - plane nem a munkaasztal rovasara -, valamint nem boritjuk faval, mert azt a legnehezebb tisztantartani a fa karosodasa nelkul. A Tiffany technikaval keszitett ablak szepen kivitelezett, de a "lego'ccsobb" anyagbol, mert nincsen benne sem sarga, sem piros, ami a legdragabb a szinezett uvegbol a bennuk levo asvanyok miatt.
Ugy az egeszen latszik, hogy morva draga, de mintha a Gyozike csinalta volna... (Bar lehet, hogy o is csinalta, mert a zebrabor meg nincs leteritve...:o)))))
quadrocopter
Luxus nyomortanya, 47 ezerből, mert akinek semmije sincs, az annyit is ér!
karma1
Ja, es a konyhanak a legrosszabb az elrendezese: mindig baloldalon kezdodik a munkafolyamat, kozepen van a mosogato/mosogatogep, es jobbra a fozolapok, sutok, es utana meg van egy kis munkaasztal -felulet, ahova a tepsit teszik, es/vagy talalnak. Itt meg baloldalon vannak a sutok, ugy hogy ha lepakolnak, akkor pont a zoldseg meg a tojas koze rakhatjak le a tepsiket... Talan kellett volna valaki hozzaertot is alkalmazniuk...
nihil
A sok pénz ritkán párosul jó ízléssel.

Tervező, a belsőépítész biztos mondta neki, hogy ezt már nem kéne, de a pénz nagy úr - még ha a nagyúr paraszt is.
JAJMÁR
@karma1: Vajon ki a balkezes? Vagy talán szemléltetve van a "balkézről..." szerzés :)
JAJMÁR
Hát, igen, a nagyravágyás legfelső lépcsőfoka, amikor az "otthon" lényege végleg elveszett!
Bár ez inkább egy "gyilkoló"-tanya!
JAJMÁR
Pedig egy icipicit valahol elismertem a lázárt. EDDIG a pillanatig!
karma1
@JAJMÁR: Hahaha...:o))) Ezt a "balkezesseget" nem UGY kell erteni,... :o))) Ez a konyhai tervezesnel altalaban alapszabaly, ha megvan a minimalis alapterulet. persze, ha nincs, akkor a "szukseg torvenyt bont" cimu musor lep eletbe...:o)))
En magam nem vagyok vendeglatos, - a lanyom az a vegzettsege es a munkaja alapjan -, de az o konyveibe belekukkantottam, amikor a Gundelbe jart szakkozepbe, es ott is igy volt leirva a mutatvany...:o))) Ezenkivul Magyarorszagon van egy csomo nagyon szigoru eloiras - ami nagyon helyes is szerintem - , ami eloirja a kulon zoldseges, husos, tejes aru tarolasat, feldolgozasat es talalasat is: a kulonbozo munkafolyamatok nem keresztezhetik egymast peldaul a munkaasztalon. (A foldesaru - zoldseg-gyumolcs- koze nem tehetsz husarut, vagy a nyers hus melle nem tehetsz egy legterbe peldaul habostortat a hutoben. Sot, 2 hutogep kell hogy legyen, kulon a husosnak, tejesnek.)
JAJMÁR
@karma1: Igen, a szabályzat! Csakhogy vannak az egyenlőbbek, akik fölötte állnak az ilyen pórias dolgoknak.
Tudod, minden pillanatban "ők" mondják meg, mi éppen az aktuális, és ezért nem hibáznak, soha, soha, soha!
Még a konyhai felszerelés sorrendjében se :-D
karma1
@JAJMÁR: Legfeljebb a szakacsok fogjak oket elkuldeni percenkent a jo edes anyjukba... Es hat miert is ne? Ja, meg a szerencsetlen takaritonok, mert a marvanyt csak ugy lehet takaritani, hogy az egyik kezeddel vizezed es a masikkal azonal szarazra is torlod, kulonben foltos marad. Ekkora felulet felmosasahoz orak kellenek...
JAJMÁR
@karma1: Hát kell ennél több bizonyíték a vadászpalota, v. bungaló tulajdonosának személyére?
karma1
@JAJMÁR: Egyaltalan nem... Pedig neki lett volna penze arra, hogy egy igazan dogos, peldaul olasz vagy francia rusztikus stilusban epiti meg az egeszet,... Szuper szepre sikerulhetett volna. Es alul az a pince... Oszinten szolva a hideg is kiraz tole... A legjobban egy me'g be nem telepitett kazamatara hasonlitott, mintha valamelyik idoutazo filmben a hibernalt emberek, (urlenyek, kinek mi tetszik) vannak ott szarkofagban tarolva...Brrrr...
papa.49
@karma1: Emlékszel még a Hipolit ra az eredetire amiben a Kabos Gyula mondja ,, a fokhagymát, is fokhagymával eszem,, na ez pont mutatja a felkapaszkodott sehonnai mentalitását, most hogy tele van pénzzel !!!
human
@Horizont: "Akinek nincs, az annyit is ér" mondta egyszer valaki akinek most úgy néz ki van.
papa.49
@Horizont: Erre pont illik a mondás ,,úrnak születni kell, a juhászbojtár meg terem mint a dudva,,)))))))))))))
human
@Horizont: Hibás a világképe, ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.