Kocsis Máté a Hír TV kamerája előtt üzent Simicska Lajosnak: Józsefváros fideszes polgármestere szerint Simicska ellopta a jobboldaltól a csatornát és a polgári konzervatív médiát, úgyhogy szégyellje magát. Az egész azzal indult, hogy a tévé riportere meg akarta szólaltatni Kocsist egy lakossági fórum előtt, mire jött a simicskázás, aztán belelendült. "Aki ilyen gyalázatos módon elárul egy nemzeti ügyet, csak gazdasági érdekekből, az szégyellje magát".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Aki ilyen gyalázatos módon elárul egy nemzeti ügyet, csak gazdasági érdekekből, az szégyellje magát".
És aki "magánügyből"kifolyólag kidob az ablakon 60 milliárd forintot, a köz pénzéből, azzal mi legyen?
RonaGyuri
polgári konzervatív médiát??? Tőletek??? Te sötét paraszt-bunkó! Mi közötök nektek ehhez???
advocat
Máté! Te is ebből éltél 2010-ig! Mert ha nincs Simicska akkor a FIDESZ sehol sincs. Azért ezt ne feledjék!
bencemacska
Ezek tényleg megbuggyantak, már nem tudják mit beszélnek!
Kitől lopta el Simicska a HÍR TV-t és a Magyar Nemzetet?
"A lemondások többsége nem vág mellbe, viszont Liszkay Gáboron meglepődtem, benne csalódtam emiatt" - mondta Simicska. Arra a kérdésre, mihez kezd azzal, hogy egyedül maradt a médiaháborúban, azt válaszolta: szó sincs arról, hogy egyedül maradt volna. "Amíg én vagyok, minden van, folytatom tovább a harcot, és kibaszok mindenkit" - utalt a távozókra, és arra, hogy lehetnek még személyi változások, ha a médiacsoportnál dolgozók nem akarnak részt venni vele a háborúban"
Ennél keményebben is fogalmazott Simicska az Index.hu-nak, amikor azt mondta: "Nagyon jól tudom, miről van szó. Orbán egy geci." Arra reagálva, hogy a Magyar Hírlap publicistája, Bayer Zsolt egy publicisztikát is közölt a témában, a Hir24.hu-nak azt is hozzátette: "Bayer Zsolt egy geci", aki ráadásul sok pénzzel tartozik neki, és talán nem is ő egyedül a Fideszben.

Az üzletember a Hir24.hu-nak azt is elárulta továbbá, tart attól, hogy merénylet áldozata lesz. "Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó" - sorolta a lehetséges forgatókönyveket. Arra a kérdésre, hogy egy Simicskát le lehet lőni, azt válaszolta: "Le, le, le. Engem is le lehet lőni. Na, ezt hozza le nyugodtan, a viszont látásra, de mennem kell, mert nincsen főszerkesztőm... Hirtelen most sok embert kell kineveznem."
Te is a GECIk közé tartozol!!!
nezelodo
@advocat: Bizony, néhány éve még ki sem lehetett robbantani a Simlicska hátsóból, tűzön-vízen át követték, hogy eltartsa őket!
bencemacska
@advocat: ma, 13:23
Szegény kocsis csak bemutatta a primitívségét és tudatlanságát.
Ezeknél a nímandoknál csak a seggek változnak!!!

"A médiacsoportból a 2010-es kormányváltás után dőlni kezdett a nyereség és az osztalék. Amikor azt kérdeztük, miért romlott meg a viszonyuk, forrásaink azt válaszolják, nem romlott meg: Liszkay minden személyes ellen- vagy rokonszenv kikapcsolásával, hideg fejjel döntött a Simicska–Orbán-háborúban. Egy ideig követte ugyan a gazdáját, a kormánykritikusabb hangot megütő laptól néhány túlságosan vonalas szerzőt el is küldött, de a tavalyi G-napon „lelkiismereti okokból” felállt. Simicska még aznap kivásárolta a médiarészesedéseit „százmillió körüli pénzért” – ahogy akkoriban sűrűn adott interjúinak egyikében fogalmazott. Ezúttal azonban nem sikerült tökéletesen a lapszöktetés, azaz Liszkay nem tudta magával vinni a Nemzet stábjának nagyobb részét, csak a felső vezetőket."
"Ismerős feladat következett: új kormánylapot gründolni az „ellenzékivé” vált Nemzet helyett. A terep elő volt készítve: megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaságot, amit Magyar Idők néven indított újra. Mára kivásárolta a dohánybizniszből jött tulajdonostársát, Sánta Jánost, a Karc FM-mel pedig rádiót is szerzett. Az állami hirdetések dőlnek ugyan, az olvasók, és a valamirevaló szerzők azonban távol maradnak.
A nemrégiben Mészáros Lőrincközelivé tett Mediaworksnél mindeközben a múlt héten Liszkay első ember lett. Céljai még homályosak a közvélemény előtt, de a „szüneteltetett” Népszabadság körüli helyzet az örök háttérember Liszkay módszereire utal. Aki a magánéletében is rejtőzködő, nem rázza a rongyot. Egyetlen szenvedélyéről ismert, imád a Balatonon vitorlázni, állítólag kiválóan használja ki a változékony szeleket."
hvg.hu/itthon/201645__liszkay_gabor__hatterember__kormanytol_kormanyig__a_lapszokteto

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.