Féláron újította fel a Semjén család balatoni nyaralóját egy kereszténydemokratákkal szimpatizáló vállalkozó – ez derül ki az N1TV összeállításából. A televíziónak nyilatkozó Dunagép alapító-tulajdonosa számlákkal igazolta, hogy a felújítás a cégnek nem érte meg. Győri Imre arról is beszélt, hogy a Dunagép több KDNP-s rendezvényt is kifizetett. Benkovics Antalék például Semjén Zsolt születésnapját is egy dunagépes rendezvényként számolták el 2012-ben, a számlákat pedig visszadátumozták, hogy vissza lehessen igényelni az áfát. Semjén Zsolt szerint minden kifizetés szabályosan történt.„A KDNP elnökeként semmilyen anyagi részhez nincs közöm. Ők fölajánlották azt, hogy legyen egy ilyen családi nap, ahol a KDNP-sek összejönnek. Sok ember, volt, aki egy kis bort hozott, volt aki valamilyen édességet, volt aki húsokat, én azt gondolom, hogy ez egy nagyon rendes dolog. Ha én megtehetném, mert például vannak emberek a cégnél, akik szabad akaratukból segítenek a felszolgálásban, vagy...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szaboria ismét
A régi kádár rendszer kezd vissza köszönni.
Eladott Ország
Cserében, majd több állami megrendelést kapnak, lásd Svédországi vadászat ingyenességét.
Egyébként a számla visszadátumozása okirat hamisítás. Olyan mint az építési naplónak a visszadátumozása. Lényegében ez történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.