Úgy volt, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd adja át ünnepélyesen hétfő reggel a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház „egy kis darabját” az Együtt információi szerint, ezért az ellenzéki párt tagjai a kapuban várták a kormányfőt. Végül csak Németh Szilárd jött el az avatásra.

Juhász Péterék várták Orbánt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznál, de ő nem jött el

Juhász Péter, az Együtt elnöke beszédet mond a párt megemlékezésén a fővárosi H13 Rendezvényközpontban a március 15-i nemzeti ünnep előestéjén, 2018. március 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Juhász Péter elnök élő videóban tudósította Facebook oldalán, ahogy megpróbálták elküldeni őket, miközben Szigetvári Viktorral és a többi együttes aktivistával nagy betűkkel felfújták egészségüggyel kapcsolatos megjegyzéseiket a kórház bejáratához. Itt a videó a hétfő reggeli akcióról: 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@Perwool: Nyilván még nem utalták be, pedig szívesen elkísérném, néha még dunsztost is vinnék neki, csak azért, hogy megnézzem, hogy ott van-e még.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Álmodj disz-madzsar!A maffiádról!@szep napot:
wagabund
na, még az aszfaltfestésért is fizethetik a büntit...
peterkelemen
A magyar egészségügy a legutolsók között szerepel az Európai Unióban Orbánék óta >>> justpaste.it/1gm0e
Peller Anikó
@peterkelemen: ugyan már, hiszen a rajna még megettünk van.
- milyen rajna?
- hát Ukrajna. (Gofi)
verőce21
A magyar egészségügyi ellátás jó színvonalon áll Európában. Különösen Pólus-Kórházak és az SBO-k fejlesztése óta.
A fejlődésnek újabb lökést adhatna 45-50 kórház bezárása az országban, hogy sok pénz szabaduljon fel a valóban gyógyítani is tudó intézmények számára.
Perwool
"Juhász Péterék várták Orbánt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznál"

Miért nem a grazi klinikánál várták?
amaramaistanna
@Perwool: Nyilván még nem utalták be, pedig szívesen elkísérném, néha még dunsztost is vinnék neki, csak azért, hogy megnézzem, hogy ott van-e még.
amaramaistanna
@Perwool: Előkezelést kaphatott,hogy bírja a kampányt?
Perwool
@amaramaistanna: A grazi vigyorgó rosszabbul teljesít!
Peller Anikó
@verőce21: te tényleg idióta vagy. Nem lehetne néhány stadiomot bezárni inkább?

Vagy visszaadni a manyup vagyont.
Az aranytartalékot.
A devizatartalékot.
Az ellopott Eurómilliárdokat.
A külföldiek szavazatvásárlására fordított milliárdokat.
A betelepedési kötvényekre beszedett milliárdokat.
A tecsó és a bankok megnyomorításából beszedett milliárdokat.
A 32 féle adóból befolyó milliárdokat.
A letaposott kamatokból felszabadult milliárdokat.
A fociba ölt milliárdokat.
A földek elkótyavetyéléséből befolyt néhány milliót.
A vajna által be nem fizetett adókat.

Pont a kórházakat akarod bezárni te marha.
cikicakk55
Ennyire azért nem lehet Juhász Úr naiv! Nem is tudom,hogy gondolta Orbán megjelenését egy olyan helyen,ahol szemtől szembe kell állnia minimum egy ellenzéki vezetővel? ott még az a veszély is leselkedhetne rá,hogy kérdeznek tőle és neki kéne is válaszolni,mert ha nem,akkor kiderül az,amit az ország legnagyobb része már tud,hogy Orbán előre megírt szöveg nélkül egyetlen mondatot sem tud elmondani.Rezsi Szilárd sem az eszéről híres,de a disznófej megjelenése eléggé ijesztő lehet talán,hogy ne faggassák túl.Na meg Ő tényleg nem tud semmilyen kérdésre válaszolni,mert szerintem azt sem tudja,hogy hol van,mit adnak át éppen. Sajnos a Fidesz IQ szintjét az ilyen IQ huszárok képviselik. Ahol egy gázszerelő becsődölt cégtulajdonos 8 év alatt milliárdossá válik,és köztudott,hogy nem az esze juttatta a milliárdosok élvonalába. Most még tud bujkálni,de ha bukik,akkor hová bújik? Melyik cimbora vállalná fel egy elmebeteg skizofrén ápolását titokban? Remélem a nép is észhez tért már és április 9-én ha teszik ha nem Orbánnak felelnie kell a kérdésekre. Na ha ez így lenne és élőben közvetítenék én egész biztos,hogy az egész napomat a tévé előtt tölteném. mindenki egyen azt amit talál én örvendeznék egész nap étlen szomjan.
amaramaistanna
@cikicakk55: Nem naivitás, hanem üldözés...Orbán ment volna, ha csak hívők, esetleg ovisok várják...
verőce21
@Peller Anikó: (15:32) Pont a kórházakat akarom/akarjuk bezárni, te marha! Ha jobban átnézem majd a listát, lehet, hogy többet is mint ötven darabot. Ezek a négy-alapszakmás gagyi kórházak csak sokba kerülnek a járulékfizetőknek, de azok csak továbbküldő intézmények. Azokban nem gyógyítanak meg senkit, púp az egészségügy hátán. Lerobbantak, fejleszthetetlenek, elavultak, nem serkentik az orvosokat továbbképzésre, nem lehet mindegyiket korszerű diagnosztikai berendezésekkel (MR, CT, SPECT-Ct, stb.)felszerelni, mit akarsz még hallani róluk?
Csak viszik fölöslegesen a pénzt, a betegeket továbbküldik, megnőnek a betegutak, lerabolják a HBCS pontokat, a nagykórházak pedig emiatt 65-70%-on ketyegnek, a teljesítmény volumenkorlát miatt. Azért van sok beteg, mert sok a kórház és csak küldözgetik a betegeket ide-oda. Még 50 intézmény bezárása is sokat segítene az egészségügyön, de még jobb lenne 60 db a 143-ból, egy csapásra megszűnnének a várólisták pl.

Az ápolási intézményekre ugyanakkor egyre nagyobb szükség van, az elöregedett, egyedülmaradó lakosság miatt. Erre a célra kiválóan alkalmas lesz az az 50-60 intézmény, amiből még több is elkelne, állami finanszírozással, benne állandó orvosi, ápolói felügyelettel, vizsgálókkal, diétás konyhákkal, stb.
Sajnos a barátom, a volt eü. államtitkár Z.Gábor belebetegedett a nagypolitikába - most pacemaker-rel él -, pedig bíztunk benne, hogy végigviszi.

Szerintem meg az az idiótamarha, aki egy országrontó bukott miniszterelnök mélydékás szekerét tolja. :)
Desischado
Jó a videó, a kórházi emberek tuti, fideszesek. Juhász Péter megint megmutatta a frankót!
tudode
Az "un" .. S Ü R G Ő S S É G I J Ü K .. olyan, mint a halottnak a csók, mert még a félhótak ELOSZTÓHELYEKÉNT működnek, az osztály, és a sürgősségi között rohangáló orvossal!
.
Volt benne részem 2 évvel ezelőtt SÚLYOS DIAGNÓZISSAL de féltizenegytől éjfélig, a diagnózis megállapításáig, majd hajnal 4-kor foglalhattam el a betegágyamat a körzetileg illetékes, romhalmaz kórházban, ahol ez sem volt, az sem volt, be kellett szereztetnem ezt, azt, amazt, nem a személyzet hibájából! KELL A LÓVÉ A GAZDI JÁTÉKAIRA!
.
Ötös találata van annak (az élete), aki TÚLÉLI az NÉPKÓRHÁZAIKAT!
.
NEM "EZEK", az elhivatottság tartja "egybe" az országot minden szinten, miközben a "falusi gyerekek" U R I Z Á L N A K, és ezerrel fényezik a NINCS MIT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.