Ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra, akkor teljesíteni fogják a "Soros-hálózat" rendelését, és nemcsak a kerítést bontják le, hanem beengedik a bevándorlókat, akiket többek között budapesti lakásokba fognak betelepíteni – jelentette ki Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kedden újságírók előtt.

A kormánypárti képviselő azt mondta: már eddig is tudták, hogy Karácsony Gergely és Vágó Gábor a "Soros-hálózattal" együtt a betelepítésekhez magánlakásokat írt össze.

Az elmúlt hetekben derült ki, hogy Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor 150 ezer üresen álló magánlakás összeírását kezdeményezte. Ma az is kiderült, hogy a "Soros-hálózathoz" tartozó Magyar Helsinki Bizottság az állami tulajdonban levő budapesti lakások összeírását kérte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől

- közölte.

Hollik István kiemelte:

világos, hogy ha jövő vasárnap Soros emberei kerülnek hatalomra, itt is ugyanaz történne, mint a migránsokkal teli nyugati országokban; először állami és önkormányzati ingatlanokba, majd később magánlakásokba is beköltöztetnék a bevándorlókat.

Hozzátette: így változnak meg a nyugat-európai országok házról házra, kerületről kerületre, ez történt Franciaországban, Svédországban vagy akár Olaszországban.

Ha ezt nem akarjuk mi is átélni, akkor április 8-án meg kell védenünk Magyarországot, mert ha egyszer betelepítik a bevándorlókat, többet nem lehet őket kitenni

- fogalmazott a KDNP-s politikus.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az lenne a furcsa, ha mát mondanál, mert nem hinném el, hogy megjött az eszed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Commenter: Ááá,hagyjad.Nem biztos,hogy érti,amit mondasz.Asszem gugli fordítóprogit használ,bár nem tom hova tenni ezt a ménkősok kérdőjelet.Mer'a gugli azé'nem ilyen hülye.Valószínűleg hozzászólásonként kapja a fidesztől a dellát,azé'irkál megállás nélkül.Hogy mi lesz ezzel a választás után?Még a végén dolgozni kell mennie...:)
CsipkeRózsa
Az előbb olvasott Zsigó Róbert mondatai is ezt a lakásösszeírást tartalmazták.

Mindig kiadják nekik, hogy miről beszéljenek.
Commenter
@durbincs: Durbincs és nagyon nem sógor! Hová gurult a fránya cavinton már megint te csupaszív, csupajóindulat? Na mars keresni az elgurult gyógyszert! Túl sok volt a Milupa meg a kecskeméti sütőtök hogy megint árad belőled a kultúra?!
Commenter
@durbincs: te milyen kanálist nézel? Vagy eszed a szappant Mi van terhes vagy vagy éhes hogy kínodban már szappant zabálsz?
Commenter
@durbincs: vegetáriánus hamburger? Pizza én nem enni mert sok benne szalámi meg szalonna.
Commenter
@durbincs: szappan fixációd van de mitől. Elektra vagy Oedipus komplexusod is van? Na törd a fejedet a szappanozás helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.