Ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra, akkor teljesíteni fogják a "Soros-hálózat" rendelését, és nemcsak a kerítést bontják le, hanem beengedik a bevándorlókat, akiket többek között budapesti lakásokba fognak betelepíteni – jelentette ki Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kedden újságírók előtt.

A kormánypárti képviselő azt mondta: már eddig is tudták, hogy Karácsony Gergely és Vágó Gábor a "Soros-hálózattal" együtt a betelepítésekhez magánlakásokat írt össze.

Az elmúlt hetekben derült ki, hogy Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor 150 ezer üresen álló magánlakás összeírását kezdeményezte. Ma az is kiderült, hogy a "Soros-hálózathoz" tartozó Magyar Helsinki Bizottság az állami tulajdonban levő budapesti lakások összeírását kérte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől

- közölte.

Hollik István kiemelte:

világos, hogy ha jövő vasárnap Soros emberei kerülnek hatalomra, itt is ugyanaz történne, mint a migránsokkal teli nyugati országokban; először állami és önkormányzati ingatlanokba, majd később magánlakásokba is beköltöztetnék a bevándorlókat.

Hozzátette: így változnak meg a nyugat-európai országok házról házra, kerületről kerületre, ez történt Franciaországban, Svédországban vagy akár Olaszországban.

Ha ezt nem akarjuk mi is átélni, akkor április 8-án meg kell védenünk Magyarországot, mert ha egyszer betelepítik a bevándorlókat, többet nem lehet őket kitenni

- fogalmazott a KDNP-s politikus.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az lenne a furcsa, ha mát mondanál, mert nem hinném el, hogy megjött az eszed.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igen erről lehet szó; kármint a te és barátaid lakásaiba! =))
Sámannus
Az lenne a furcsa, ha mát mondanál, mert nem hinném el, hogy megjött az eszed.
tudode
Úgy látszik az O1G .. V A K C I N A... hatása kitart a választásokig a ... NARANCSOS BUKTÁTÓL való félelmükben!
.
Ekkora baromságot csak O1G-vakcina hatása alatt lehet KIEJTENI bárkinek a száján, mert a francos ÓLOMKATONA retteg ebben az országban a legjobban, mert SOK VAN A ROVÁSÁN!
kereső
Nos kedves ellenzék!
Ha április 09-én miattatok mégis azt kell számolgatnom,hogy hány hajszállal gyarapodott Hollik hajkoronája,el lesztek zavarva!
nepszava.us/ugy-nez-ki-bukik-a-belvarosi-osszefogas/
RonaGyuri
@durbincs: s semmi tartós betét?? Dumb-riche te lazulsz, így nem fogsz rétest kapni estére! =))
volvós
Kis buzi - lik !!! Nektek már berendezték a cellákat a Csillagban !!!
Az éjszakai légyottod nem lesz fura, reméljük !!!
nezelodo
Na ez sem a Kósa által megszervezett pénzmosodáról meg a bécsi konspirációs lakásokról beszél, egy szóval sem említi Mr Arábikát sem, akihez néha Orbán stikában osont a hátizsákjával. Nem említi egy szóval sem az államtitkárjukat a milliárdos betétjével sem, aki arra ténfereg amerre a bróker Marcsi működött.
papa.49
Ha áprl. 8 . nem győztök mentek a dutyiba !!!
Veleda
Hollik szerint 150 ezer üres lakás van Budapesten. Ez a mese, már régen fölvásárolták volna bagóért :))
Hollik szorgalmasan vásárolja föl Siófokon-Ezüstparton épülő luxus apartmanokat. Mert ő megteheti. Amúgy már az agyukra ment a sorosozás!
papa.49
@Veleda: Azt a bukta után ellehet venni tőle !!!
Clavigo
Hol a lik,,,,,Neked egy kibaszott nagy parasztlengő hiányzik.,,mint a szájbabaszott házi-állat vadász Gazdádnak. Mi lesz Veled Hajasbaba,,ha nem győztök ápr. 8-án ??
kisrigó
Bárcsak már túl lennénk a választáson, mert már tűrhetetlen ez a sok baromság, amivel traktálnak bennünket! Mindent bevetnek, hogy a sok lopásról ne beszéljenek az emberek. A fene bánná, de még mindig van, aki elhiszi. ( gáborok, emőkék!) Azt még nem hazudták, hogy Karácsony és Vágó egyuttal a szűz lányukat is lajstromba veszi! Bizony ám! DDD
cs.n.
Unalmas vagy Hollik, hányszor stand upolsz még ezzel a nyilvánvaló baromsággal?
csipetke
Szóljon már valaki ennek a félcédulásnak,hogy a Magyar Helsinki Bizottság semmiféle listáról nem tud,amit ők kértek volna bármivek kapcsolatban.Ebből is teljesen nyilvánvaló,hogy csak hazugságok árán tudnának nyerni.Aljas banda...
Grafix69
Szerintem meg édesanyátokat írja össze , hogy a választás után megtudja mondani nekik , hogy miattatok nem kellett volna az a csodálatos 12 másodperc míg elkészültetek.
Macskaszem
@durbincs: orbánrogán hozta őket, és adott nekik CSOK-ot lakásra te marharépa.
csipetke
@Macskaszem: 7.12 Ne strapáld magad,nem érti mit írsz neki.Nincs mivel felfognia...
Grafix69
Beszélhetnétek egy másik hálózatról , az Orbán hálózatról . Például , hogy felvásárolta az összes írt és közvetített médiát ahol csak azt lehet hallani , hogy emelkednek a nemlétező bérek , nincs váró lista egy vakbél műtétnél , olyan támogatást kapnak a nyugdíjasok , hogy ilyen baromi jó dolguk még nem volt . Aztán az írt sajtó online felületeihez nem lehet hozzászólni , azokhoz meg pláne nem ami kimondja az igazságot vagy csak egyszerűen nem lehet kimondani leírni azt amit nem akarnak. Aztán a kormány erőszak szerve a rendőrség , mindenkit lecsuk , behívat aki tüntet vagy kimondja nem jó ez így . Aztán ott van az Orbán hálózat ügyészsége ami azzal foglalkozik ki dobott festéket egy épületre azzal meg nem akik mindent ellopnak. Talán még a kormánypárt politikusok menekülése a kérdések elől az is egy hálózat része , a sumákolás hálózatáé . Szóval vannak itt hálózatok de ezt nem a civilek szervezik hanem maga a kormány aki egy egész nemzetre rátelepedett .
csipetke
@cs.n.: Ez ugyanolyan idióta rizsa,mint amit Orbán tolt a befogadandó 10 ezer migránsról,de erről Orbánon kívül senki nem tudott.Se Brüsszel,se senki más.Kár,hogy ezt az irgalmatlan sok hazugságot nem sújtják pénzbüntetéssel,mert a rengeteg lenyúlt lóvé visszakerülne oda,ahonnan ellopták.Eddig az idén a fidesz 200 migránst fogadott be,érdekes,ezekről sem beszélnek,és a tavalyi 1300-at is magyarázták hetekig.
Commenter
@durbincs: mostan má csipetkéhez sem tudsz emberi hangun szólni? Ő mit ártott neked?!
csipetke
@Commenter: Ááá,hagyjad.Nem biztos,hogy érti,amit mondasz.Asszem gugli fordítóprogit használ,bár nem tom hova tenni ezt a ménkősok kérdőjelet.Mer'a gugli azé'nem ilyen hülye.Valószínűleg hozzászólásonként kapja a fidesztől a dellát,azé'irkál megállás nélkül.Hogy mi lesz ezzel a választás után?Még a végén dolgozni kell mennie...:)
CsipkeRózsa
Az előbb olvasott Zsigó Róbert mondatai is ezt a lakásösszeírást tartalmazták.

Mindig kiadják nekik, hogy miről beszéljenek.
Commenter
@durbincs: Durbincs és nagyon nem sógor! Hová gurult a fránya cavinton már megint te csupaszív, csupajóindulat? Na mars keresni az elgurult gyógyszert! Túl sok volt a Milupa meg a kecskeméti sütőtök hogy megint árad belőled a kultúra?!
Commenter
@durbincs: te milyen kanálist nézel? Vagy eszed a szappant Mi van terhes vagy vagy éhes hogy kínodban már szappant zabálsz?
Commenter
@durbincs: vegetáriánus hamburger? Pizza én nem enni mert sok benne szalámi meg szalonna.
Commenter
@durbincs: szappan fixációd van de mitől. Elektra vagy Oedipus komplexusod is van? Na törd a fejedet a szappanozás helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.