Folyamatosan megszakad a kampánykörút, mert szelfizni muszáj. Olyan lett az Orbán-szelfi, mint régen volt az autogram. Gyűjtik, körbeküldik, terjed a Facebookon, mint egy vírusvideó - írja a Ripost. Tegnap délután valahol Fonyód és Nagykanizsa között a Berényi fogadóban szólították meg Orbán Viktort, aki állítólag éppen a hely specialitását, a gombalevest evett. A miniszterelnök engedelmesen beállt szelfizni, mert a fogadó összes hölgydolgozója kijött a konyhából, köztük egy kisgyerekes édesanya. Ott, a konyhaajtó előtt készültek sorra a szelfik, külön-külön és együtt is.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Megbízható helyen lehetett, hogy volt bátorsága megenni a gombalevest.

A szelfizők közül lesznek majd, akik utólag törlik a képet, videót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@iluminati: Neeeee. Az adja a különleges zamatát!
bencemacska
@nemkati: ma, 16:18
Én kihagynám a büdös gombákat, hátha megérezné a szagát, és nem enné meg!
Pálinkafőző Rézüst
Rájött a szapora? Ja, fosik a pali, óvodásokhoz is golyóálló mellényben megy a jószág...
bakegya
@papa.49: Berény alatt öt km,bezzeg a cigány-SOROS falvakba be se mert szagolni-pedig ott aztán falhatta volna a nagy büdös magyar valóságot-akkora a nyomor arra felé-ja hogy az elől menekült annó a familia a VÉN GYŐZŐ NAGYPAPI egészen Felcsutkáig,hogy aztán ott a MÉSZÁROS GÁZSZERELŐNÉL BESZÁLLÁSOLHASSA MAGÁT A PEREPUTTY A MAGYAR ÁLLAMHÁZTARTÁSBA!?-ha az ellenzék előbb észbe kap összerittyentve a cigány úgymond kisebbséget mozgóurnákkal behozhatta volna a kormányváltást minden magyar megmentésére is-mert azt a nyomort amiben a vidéki Magyarország tengődik széles sávban lehetne csakkk felszámolni-na de azok a milliárdok már ennek a fideSS ZABAGÉP ORBÁNI MAFFIÁNAK A SZÁMLÁIN VANNAK,mint kiderült USA-és a világ minden of"SOROS"szegletének bankjaiban.
papa.49
@bakegya: Nagyon fosik a ,,JÓSZÁG,, nagyon a zabszem átment mínuszba !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.