A gyöngyöspatai romák nyomorúságos körülményeik közepette is attól tartanak, hogy migránsokat költöztetnek hozzájuk. A város nem roma lakossága részéről viszont éles kormánykritikával találkoztunk. Mi történt a településen, amely a Fidesz kormányra kerülése idején etnikai konfliktusoktól volt hangos? A problémákat oldották meg, vagy csak a zajt?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na az érdekes meccs lenne... Főleg ha kölcsönösen adnának a demográfiának...
namihami
Cigányok félnek a migráncsoktól? Ez már kabaré-szint.
Erre még tán a Vezér se számított, számíthatott. De bejött és jobban, mint gondolta volna bármikor is.
X-ray
Ne féljetek! Nem fogják elvenni a segíjkéteket!
magyarbakancs
Szögi Lajos és gyereke ,hogy féltek a cigányoktól.
Egy sem akad ki a védelmükre állt volna.
Orbánnak ti csak szavazati tölteléknek keletek cigányok.
RonaGyuri
@nezelodo: ez sajna nem egy vicces dolog, de nekem egy a gengszterváltás körüli anekdota ugrott be. A aluljáróban egymásnak ugrott egy roma és egy arab. Ketten a 2m-es barátommal alig tudtuk szétválasztani őket. Az arabbal volt a nehezebb dolgunk, mert csak arra hagyta abba, hogy elmagyaráztam neki, hogy itt hiába ordítozik, ha jön a rendőr és ő nem fog tudni vele beszélni, s rajtam kívül mást sem nagyon talál hirtelen, aki legalább franciául tud. én meg megígérem neki, hogy nem jár jól, ha én fordítok neki ! =))
Macskaszem
Nem fognak jönni a migránsok, legfeljebb ha rogán-habony megint becsempészi őket a kiskapun, de gyanús nekem, hogy lakhelyet akkor sem az alvégi putriban keresnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.