Nincs összefogás! Mi próbáltunk összefogni, de ezekkel nem lehet! Nem a mi hibánk! Mi kizárólag a Momentummal vagyunk hajlandóak összefogni! – így összegezhető Szél Bernadett és az LMP eddigi kommunikációja. Orbán Viktor pedig köszöni a kétharmados többséget.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez már gyalázat, hogy a kétfarkúak meg a lehetmások senkivel nem hajlandóak együttműködni! Sem Orbánnal, sem Gyurcsánnyal, se senkivel. Na de azt kikérem magamnak, hogy a finnyás felsőbbrendűségi komplexusuk miatt feláldozzák az én, a gyerekeink, az ország jövőjét, amikor én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni. Erre ezek keresztbe fekszenek az úton és két kézzel kapaszkodnak a képzelt glóriájukba, meg a szaros lehetséges töredékszavazataikba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ha sokan vannak olyanok az országban, amilyenek az ide írogató DK-sok és MSZP-sek, akkor igaz az, hogy menthetetlen ez az ország.
Nekik a minél rosszabb, annál jobb a vezérlőelv!
Az LMP-vel küzdenek, holott az igazi ellenség a Fidesz!
Elképesztő egy banda!
dr. prédikátor
@Béla333: Na látod analfabejla! Hát ezek vagytok ti a lömöpö! Egy csicska párt a fityfasz seggén ! csak erre telik a nagy okosságodból??Csodálom hogy még nem hivott meg szóvívőnek a széltyúkliba! De ne erőlködj úgy se tudsz válaszolni semmire mert nem futja semmire a nagy elhivatottságod.Most is csak terelsz, de érdemben NEM TUDSZ válaszolni!!! Hát ennyit ANALFABEJLÁM!!!
Hellcat
Jó a fidesz anno ugyan úgy hajtogatta, hogy nem lesz koalíció stb aztán bekebelezték a kisgazdákat. Kinézem a csicska LMP ből is hogy odabújik a fidesz valagába, ha ez kell a vitya kétharmadához...a pökhendi fasz Jobbik meg a baloldal visszalépkedésein röhög, hogy micsoda szánalom "nem tudják mit akarnak"...Jobbiknak is nagy a pofája aztán ha megint a fidesz nyert az bizony az ő lelkülök fog száradni.
Béla333
Egyszerű a választás:
Aki a Fidesszel az elmúlt évtizedekben összejátszó, velük az országot szétlopó, az ellopott pénzeket a pártpénztárosokon keresztül elosztó rendszert akarja a továbbiakban is, az szavazzon a Fideszre, az MSZP-re és a DK-ra.
Aki ezt marhára únja már, elege volt abból, hogy ezt az élhetetlen országot hozták itt nekünk össze 28 év alatt, az meg szavazzon az összes többire!
Mert ne feledjük: bűnözőkkel, tolvajokkal, nincs szövetség.
Az ilyeneknek börtönben a helyük, akármelyik oldalon politizálnak is!
Peller Anikó
@bella: 9:13, a te ellenséged a gyurcsány te agyatlan hazug dög.
Béla333
@Peller Anikó: 09.45
Nem is írtam Gyurcsányról. Neked fóbiád az, hogy mindenki szegény Ferit bántja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.