Az elmúlt években mindig tartott a DK a Városligetben majálist, és az is rendszeres volt, hogy Gyurcsány Ferenc beszédet mond.

Az idén azonban, többek között spórolás miatt, ez elmaradt.

Nem lesz ma Gyurcsány-beszéd

Fotó: MTI

A Szolidaritásnak van egy sátra kint, ahol kötetlen beszélgetések zajlanak, és ugyan DK-s lufik is előfordulhatnak, de az mégiscsak a Szolidaritás sátra

- írja az Index.

Forrás: Index

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Eriksson: bizonyára magadból indulsz ki,hogy ilyet mondasz.Vagy neked fizetnek ezért?Semjént akkor sem tudod utolérni, ő miniszterelnökhelyettesi cimet,rangot!!! kapott a karaktergyilkosságért-mint végrehajtott pártfeladatért. Orbán meg nem lehetsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Gyurcsány akkor és ott beszél, ahol ő jónak tartja. Ez nem enyagi kérdés!!!
Egyébként szerintem ma május 1-én semmi ünnepelni való nem volt. Egy hatalmas ellenzéki tüntetést kellett volna szervezni, utána egy nagy piknikkel, de nem külön - külön. Senkit nem érdekel.
balos
Megértem 64 évet és abból az életem "jó" részét a 89-es rENDSZARVÁLTÁS után!Nekem legalább olyan szar volt,mint az 56 os fiataloknak az ébredés!Kihasználták már megint az országot akik újra és újra a nemzeti pántlika mőgé bújva szét verik az országot!Ilyen Marianna árok egyetlen országban sem készült ezer évre visszamenőleg sem!Viszont örülök,hogy az ujabb "56" ban nekem és meg nem született gyerekemnek nem lesz része!Senkiért nem fogok fegyvert,mert úgysem érdemli meg ez az ázsiai katyvasz!A kivándorólt és vándorolni szándékozóknak pedig Kívánom jó egészséget és Boldogságot az új életükben!
maci0427
Soha nem kell ez a fazon és a társai sokunknak ! Nem értünk vannak !!! == Kőkemény pénzeket, százmilliós többletet jelent a szocialistáknak a frakciótrükk a Parlamentben www.blikk.hu/aktualis/politika/mszp-valasztas-2018-frakcio-parbeszed-penz/7cdc8dn
Eladott Ország
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik."
www.youtube.com/watch?v=mbzOns4XVus
Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébreszd fel a magyar népet!
Eladott Ország
@maci0427: ma 08:59; "A lé határozza meg a tudatot..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.