A rendező az Arte csatornának nyilatkozott arról, hogy családjával együtt Franciaországba költözik, kivándorol, mert ellehetetlenült. “Idén Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy választási győzelme esetén ütni fog a bosszú órája. A miniszterelnök a saját országának állampolgárait fenyegeti. Ez őrület itt, az Európai Unió szívében”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Meg is értem őket.A fidesz,orbánnal az élen egy nyomasztó,undorító diktatúrát teremtett,amelyben nem jó élni.Szépen lassan alakul a teljes elnyomás,miközben a fidesz seggnyalói,oligarchái,strómanjai ugyanúgy gazdagodnak mint idáig.Arrogánsak,pökhendiek,ők a magyar nép balsorsa.Szépen lassan kiürítik az országot,aki teheti,elmenekül innen. A valóban elsöprő többség,mi,az ellenzék imádkozunk,reménykedünk,hogy valamilyen módon megszabadulunk tőlük,és ebben a kis országban egyszer valódi béke legyen és nyugalom.
tudode
Kacifántos a társadalom rémisztgetése akkor, amikor a .. m i n d e n k o r i .. állam főfeladatai közé tatozik a KÖZNYUGALOM FENNTARTÁSA, de ez a "falusi kispados" egy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN rötyi papírral a zsebében nap, mint nap, 30 éve, ugyan azt NEM REGÉLI EL, hogy .. M I T .. K E Z D .. a SS-en megkaparintott .. K O R M Á N Y K E R É K K E L, csak arról ketyeg, hogy .. M I .. L E SZ, ha nem ő ÜL a hierarchia LEGFELSŐ FOKÁN!
.
www.youtube.com/watch?v=v4eTuz8BiEg
.
Valakinek el kellene kapnia a mogyoróját, mert ahányszor kinyitja az ETETŐJÉT, kimerítő valójában a RÉMHÍRTERJESZTÉS büntető tételét
.
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-337-%C2%A7-remhirterjesztes/
.
Uncsi már ez a SOK SÜKET BESZÉDNEK sok az alja, vele együtt!!!
.

.
Csizmás Kond
" A megszűnő támogatások és az állandó adóellenőrzésék miatt a művész"..szedi a sátorfáját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.