Szombaton tartott sajtótájékoztatót a Magyar Liberális Párt, amelyen bejelentették, hogy az MSZP-Párbeszéd listáján Parlamentbe jutó Bősz Anett függetlenként folytatja.

A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról

Fotó: Részlet a videóból

Bősz döntése többek között azzal jár, hogy a Párbeszédnek nem lesz frakciója.

Az egész sajtótájékoztató talán legérdekesebb és legemlékezetesebb pillanata mégis inkább az, amikor a videó hátterében elsétál egy vélhetően részeg nyugdíjas. Az úr arckifejezése abban a pár másodpercben mindent elmond szavak nélkül is:

(Blikk.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország a felvirágzás küszöbén áll. Már megint. Az orosz hitelből, oroszok által kivitelezett paksi erőmű mellé már itt is van nekünk a kínai hitelből, kínaiak által kivitelezett Budapest-Belgrád vasútvonal. Csak abban reménykedhetünk, hogy azért zúzott kőre szükség lesz és azt nem Kínából hozzák ide, hanem helyben vásárolják és talán néhány univerzális tehetségű gázszerelő és apuci is hozzáfér némi megbízáshoz. A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem. 8 éve még visszafordítható lett volna ez a folyamat, ma már - szerintem - nem. Bár ne lenne igazam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Őszínte vélemény volt, többet nem is érdemelnek.
cikicakk55
Ez a videó tényleg mindent meg ér. Ha a férfi tényleg részeg volt,akkor nagyon nagy a baj az országbank,hisz állítólag a részegek sokkal optimistábbak,rózsaszínűbb szemüvegben látják a világot mint a józan emberek. Az is lehet,hogy a férfi csak a lépcső miatt billent meg,és az arckifejezése egy józan emberé,az biztos,hogy teljesen igaza van ennek a nézésnek.Ennyit értek ti ellenzékiek.
Nessy
@cikicakk55: A gyermek és a részeg mindig őszinte! Ez tényleg sarkos vélemény, szavak nélkül "elmondva"! És igaz is!!
bencemacska
Nincs új a nap alatt, a történelemben minden ismétlődik:
Mandiner: 2016. november 3.:
"Fodor megsérthette Gyurcsányt 2014-ben
Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője a Mandiner érdeklődésére elmondta, Gyurcsány Ferenc már az előző, múlt heti egyeztetésen is vétót emelt Fodor Gábor pártja ellen. „Nem tart minket elég ellenzékinek” – mondta lapunknak Bősz Anett. Szerinte ez téves felfogás, pártja számos alkalommal alapjaiban kritizálta az Orbán-rendszert, csak éppen nem jutnak el a DK vezetőjéhez ezek a szavak, ráadásul az sem biztos, hogy egyáltalán meg akarja ezeket hallani. Bősz szerint nem elképzelhetetlen, hogy már előre le vannak osztva a lapok az ellenzéki térfélen, a történtek legalábbis ebbe az irányba mutatnak."

Origó:2016 . szeptember 28.
"Gyurcsány Ferenc megsértődött, hogy önálló liberális pártot hoztunk létre, és
én nem voltam hajlandó beülni a DK frakciójába.
Azóta folyamatosan rágalmaznak minket. Egyébként az az igazi kérdés, hogy az ellenzéki pártok közül miért egyedül a Liberálisok állnak ki egyértelműen az igen szavazat mellett. Korábban felajánlottam az ellenzéki erőknek, hogy közösen kampányoljunk az igen mellett, de süket fülekre találtam. Értem én, hogy a bojkott egy szavazatféltő taktika, de szerintem hibás válasz. Azért taktika, mert jól látszik, hogy a baloldali szavazók többsége is nemmel voksolna, ezért kényelmesebb volt a bojkott hirdetése. Sokkal bátrabb lett volna meggyőzni ezeket a szavazókat az igazukról. Nem lehet úgy kormányváltást elérni, hogy az embereket az otthonmaradásra buzdítjuk."

A csütörtöki előválasztási tárgyalásról Bősz Anett lapunknak azt mondta, azt végig Gyurcsány dominálta, az azt kezdeményező Párbeszéd moderátori szerepet vett csupán fel, a többiek a szocialista párttal az élen pedig kifejezetten alárendelt szerepet játszottak, nem tudtak Gyurcsány Ferenc vétója ellen szót emelni.
Kérdésünkre, hogy tényleg a kvótanépszavazáson való részvétel melletti kampány volt-e Gyurcsány indoka a vétó mellett, Bősz Anett azt...
papa.49
Mondtam a leghatásosabb fegyvere az ellenzék ellen a csutigecinek a fodoras gáborka a trójai falova !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 15:01
Egyetértek. Fodornál a pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad!
Nessy
Te jó ég! Ez a jótét lélek komolyan gondolja amiket mond? És arról mi a vélemény, hogy ő is más pártnak a listáján jutott be a parlamentbe, akiket most szapul, és eszébe sem jut a fene nagy önérzetével, hogy ez a mandátum nem igazán illeti meg ezek után! Vagy csak addig "önérzetes", amíg szövegelni kell, meg mellébeszélni? Az "ajándék" mandátummal járó fizetés meg jól jön a családi kasszába?
Szégyen, hogy az alig látható kispártok viselkednek inkorrekt módon, és követelnek maguknak többet, mint amit megérdemelnek! A Liberális párt hosszú távon leszerepelt, hála a "képviselő asszonynak"!
Ha ilyen a képviselőjük, milyen lehet a többi?
papa.49
@Nessy: Hát ilyen a többi is egy pacákot sajnálok hogy közéjük keveredett mert ettől sokkal többre tartottam, de benne is csalódnom kellett !!!
iluminati
@cikicakk55: Hát igen ez jellemző az emberekre, már már hányingert kelt a vélekedés...

"Mikor a lányomnak szereztem nyári munkát a cégemnél, mivel a saját lányomról volt szó megdícsértem, hogy csinosan felőltözött,és kötetlenül beszélgetttem vele", a kolégák rohantak a vezetőhöz jelenteni, zaklatom hosteseket" Akkor esett le az álluk mikor, az igazgató sírva nevetett... "de hisz az a lánya"...

Ehhez hasonló történt már a miniszter urunkal mint a fenti riportban is akkor a baloldal röhögött...
Semmi nem utal arra hogy a feltételezett nyugdíjas, a tájékoztatón vagy a büfében tőltötte el a szabad idejét...de az is lehet, volt vitájuk a nyilatkozóval, mert nem tetszett az italozás...

Na de bocsánat nem csak hánynom de wc-re is kell mennem az ilyen agyaktól
Eladott Ország
Magyarország a felvirágzás küszöbén áll. Már megint. Az orosz hitelből, oroszok által kivitelezett paksi erőmű mellé már itt is van nekünk a kínai hitelből, kínaiak által kivitelezett Budapest-Belgrád vasútvonal. Csak abban reménykedhetünk, hogy azért zúzott kőre szükség lesz és azt nem Kínából hozzák ide, hanem helyben vásárolják és talán néhány univerzális tehetségű gázszerelő és apuci is hozzáfér némi megbízáshoz. A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem. 8 éve még visszafordítható lett volna ez a folyamat, ma már - szerintem - nem. Bár ne lenne igazam!
dr. prédikátor
A pumukliban akkor se bíznék ha halott lenne!!!Egy politikai szélkakas!!!
36
Ez a fej:)))) Vicces dolgok történnek egy ideje az ellenzék körül. Kígyózás, prímszám, vízzel locsoló, kutyafüle Demszky Gábor, grimaszoló Szél Bernadett, néma Karácsony Gergely, Hadházi felborul a székkel. Szurikáták:)))
Folytassák! Röhögni akarok! Még!:)))
lampa laz
@Nessy:(15:09) "Ha ilyen a képviselőjük, milyen lehet a többi?"
Szerintem nincs több, csak fodor, anetten.
Gauntlet
Aham. Csak ha megemlítjük neki (józanul) hogy a liberalizmus ellentéte a diktatúra, és hogy akarja e a diktatúrát, akkor ugyanez a jóember vadul tiltakozik - hogy őneki nem kell diktatúra.
tudode
Azért azt le kellene szögezni, hogy a "régi csibészek" közül egyedül .. F o d o r .. G á b o r pártja, nem szine változtató .. szarkabőrbe bújt ..k a m é l e o n.
.
A két mákvirág, v gubó elvét vallja, tehát MÉGSEM VÁLTOZOTT annyira a világ, csak ennek a KÉT SZÉLKAKASNAK:
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
A 37 volt Fidesz alapítóból egy nem HASONULT MEG ÖNMAGÁVAL!
.
Az ország RÁMEGY ARRA, hogy a LEGGÁTLÁSTALABBAKAT hagyták ránőni az ország fejére!!
vladimir putin
lehet azt gondolta a bácsi ott hátul, hogy "ÁÁÁ FASZOM, ITT NEM LEHET LOPNI!"
Desischado
Nekünk annyi, mert nincs normális ellenzékünk, egy két kivételtől eltekintve. Mindegyiket csak a megélhetés érdekli. orbán sajnos, joggal röhöghet a markába. Isten ha létezel, - biztos, hogy nem, - óvd Magyarországot!
division
@Gauntlet: "a liberalizmus ellentéte a diktatúra"
Azért ezt gondold még át józanul is:-))
justhpeter
Ha valóban rendet akarunk ebben az országban, nem csak az Orbán nemzeti-álkeresztény csürhéjének kell eltűnni, hanem ennek a napról napra töpörödő, tudásában és jellemében megfogyatkozó ellenzéknek is. Ha kérhetném együtt.
bakegya
@Shikari: hát irtsátok ki őket A kéthamatos szarháziakkal törvénybe iktatjátok a véralvadásgátlásaitokat,végül is ezen ti már régen dolgoztok velős kereszténységgel-hajrá MSZMP párttitkár és titkárnénik palántái, szépen kinőttétek magatokat ORBÁN fityiSS SZEMÉTDOMBJÁN!
bakegya
Ez az írás vélhetően a baromfiudvar alján lévő szemétdombon kapirgáló tyÚkok és kakasuk szintjén fogantathatott meg!-(ELNÉZÉST MINDEN TISZTESSÉGES BAROMFITÓL)
nemfideszes
@Shikari: "A liberális korszak már rég eltűnt, mindenütt összeomlóban van a demokratikus államforma is, amely teljes kudarcot vallott. Könyörtelen harcot hirdetek ez ellen a kivénhedt társadalmi rend ellen" Adolf Hitler 1945... büszke lehetsz magadra és szellemi elődeidre.
nemfideszes
@durbincs: Ha nem tetszik az amit a tükörben látsz, azért ne tükröt hibáztasd! Látom még mindig magadat lájkolod farok...
nemfideszes
@division: Liberalizmus: az egyéni jogok, és először is MINDEN EMBER EGYENLŐ szabadságának eszméjén alapuló modern politikai és társadalmi doktrina.
Diktatúra: amikor EGY SZEMÉLY nyílt vagy burkolt formában, erőszakos eszközökkel, parancsok útján kormányoz egyéni érdekek szerint. Az ellene fellépőket elhallgattatja, és NINCS TEKINTETTEL AZ EMBERI, ÁLLAMPOLGÁRI SZABADSÁGJOGOKRA.
division
@nemfideszes: A liberalizmus azt is megengedi hogy megélhetési bűnözés lehessen, lehet felvonulni a Kék Osztriga bár elit tagjainak, stb. A minden ember egyenlő meg magán az emberen múlik, ugyanis a sorsunkat mi magunk irányítjuk. Egy 8 elemit végzett közmunkás nem lesz soha egyenlő egy több diplomás vagy egy komoly vezető emberrel még külhonban sem.
Eladott Ország
@division: A csúti kancigány és bűnöző bandája illiberális rendszere nem kompatibilis a nyugati jóléti fogyasztói társadalommal és a szabad versenyre építő kapitalista piacgazdasággal, de a kísértetiesen hasonló jelek ellenére szocializmusnak sem mondható. Nyolc éves kormányzásuk sok jele mutatott arra, hogy mire megy ki itt a játék. 2010 után elkezdték mohón felvásárolni az ország javait: erdőt, szőlőt, földeket, szállodákat, kastélyokat, Balaton parti ingó és ingatlanvagyonokat, de vettek médiát, és még ki tudja mi mindent nem vásároltak maguknak. A Vezér barátjának mesés gazdagodásáról nem is beszélve. A magyar emberek magán nyugdíjkasszáját önkényesen bekebelezték, a felzárkóztatásra szánt pénzeket rendre lenyúlták, vagy haszontalan dolgokra herdálták el, így a nép zömét tudatosan leszegényítették, s cselédsorba taszították. Terhes lett nekik az EU, és most már onnan menekülni szeretnének. Nosza, váltsunk hát ismét köpönyeget, és mivel az új rendszerhez immár minden adott – földbirtok, kastélyok, pénz, gazdag és szegény ember egyaránt – itt az idő, hogy építsünk egy régi vágású kereszténydemokráciát. Mert miről van szó? Az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban.Az uraság egész nap dorbézolt és mulatott, míg a cselédeik a birtokain reggeltől napestig keményen dolgoztak (lásd, Ady Endre A grófi szérűn című versét). Olykor csak egy karéj kenyérért és egy köcsög aludttejért siratta a cseléd a másét. Abból a világból való az a mondás, hogy cseléd volt az apád, fiam, hát cseléd leszel te is! Szép új urambátyám-cselédvilág vár ránk! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
KisGenyo2
@Eladott Ország: "A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem."
Erről van valami tényként kezelhető adatszerű cuccod, vagy csak úgy érzésed szerint van így?
KisGenyo2
@Eladott Ország: Szerintem meg egyedül a Bokros csomag nagyobb szopás volt a népnek, mint az általad említett két beruházás együtt. Én is csak érzésre mondom:
Ezektől ugyanis nem tudok kevesebb tejet, vagy benzint venni a fizetésemből. De a Bokros csomagnál ez volt a kutyakemény helyzet.
Persze irígykedhetnék, hogy jajj de jól járnak sokan, de én inkább örülök, hogy az infláció kisebb a bérem növekedésénél. ;-)
Eladott Ország
@KisGenyo2: Mindazonáltal az egy főre eső GDP-t több éves távlatban tekintve magyar felzárkózásról nem beszélhetünk az EU-28- ahhoz képest: 2016-ban ugyanúgy az átlag EU-átlag 67 százalékán álltunk, mint négy évvel ezelőtt.Sőt, a mélyebb folyamatokat nézve sokkal elkeserítőbb a helyzet: a globális versenyben Magyarország lemaradása növekszik, ha a termelékenységet nézzük. Egy történelmi esélyt szalasztottunk el. A tények azt mutatják, hogy Magyarország sajnos nem erősödik. 2013 óta ugyanis mind a 7 magyar régió rontott a korábbi helyezésén. Észak-Magyarország ráadásul olyan nagy mértékben, hogy rákerült a lecsúszó régiók listájára is. Ez a bravúr az egykori kommunista országok közül csak a Nemzeti Együttműködés Rendszere által irányított Magyarországnak sikerült. Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában.
Kookas
@Desischado: szerinted melyik az az egy??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.