A kötcsei piknikre érkező Balog Zoltán nyilatkozta ezt az ATV tudósítójának. Sorra érkeznek meg a prominensek a kormány holdudvarának zártkörű rendezvényére, a kötcsei piknikre. Bár a nem kormánypárti újságírók nem mehetnek be, a bejáratnál próbálják szóra bírni a politikusokat. Balog Zoltán, akit a napokban romák felzárkóztatásáért felelős miniszteri biztosnak neveztek ki, az atv.hu tudósítójának azt mondta, szó sincs arról, hogy elengednék Farkas Flórián kezét, "mindenki munkájára szükség van. " Közben már megérkezett a piknikre Bakondi György, Simicskó István, Kásler Miklós, Kubatov Gábor, Gulyás Gergely, Havasi Bertalan és Nagy István agrárminiszter is, utóbbi rögtön csatlakozott is Németh Szilárd pincepörköltfőző csapatához. A hagymapucolásról lemaradt, de az ebéd meg persze már jól esik neki!

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Feltétlenül, lecsökkenne a sikkkasztási kapacitás.
csipetke
Mégis,milyen munkát tudnának adni ennek a díszcigánynak?Még a romák is utálják
cikicakk55
Flóri meg a munka! Ne röhögtessék már ki saját magukat. Balogh is csak azért mondja,mert most neki kéne a cigányokkal törődni és az atyának nem fűlik a foga a cigány emberek szókimondásához.Már pedig a cigányok nagyon vallásos nép ám! Mindegyiknek a háza tele van szentképpel. Imádják Istent! Atyám,lehet velük gyakoroltatni a 10 parancsolatot,és példát mutatni nekik becsületes munkával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.