Konferenciát szerveztek, hogy kiderüljön, mi kell ahhoz, hogy több magyar gyerek szülessen. Volt, aki szerint ezt a kérdést fel se kellene tenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A flóri féle csapatnak nincs problémája, ők szaporodnak, mert a családi pótlék kell a piára, meg a cigire??!!
Azt hallottam, hogy Németországban 10 EURo-val emelték a gyermekek után járó támogatást. Gyermekenként és havonta!!!?? Hümmm!!!
papa.49
Papolni felesleges az emberek nagy többsége tisztában van azzal NEM LEHET A BIZONYTALANRA GYERMEKET VÁLLALNI, a gyermek nem cipő, hogy félreteszem ha nem megfelelő az idő hozzá !!!
A csutigörény papolhat attól még nem lesz több gyermek legfeljebb a ,,brendákban,, azokkal meg semmire nem megy az ország !!!
Ahhoz hogy mindenki vállaljon gyermeket aki tudna, biztos megélhetés, jó egészségügy, bölcsik, óvodák, iskolák kellenének azok meg nincsenek a felsoroltakból a köznép számára elérhető módon nincs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.