Alább csak egy dal, de minden elmond a magyar "rögvalóságról", és az ELIOS - ügyről. Mostanság, mintha sikeresen terelnék el a sajtó figyelmét a nemezt-vejének, finoman szólva is különös üzleti modelljéről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez felháborító,hogy ez a kis pöcs még mindig szabadlábon van.Ha egy ellenzéki csinálta volna ezt az óriási csalás-sorozatot,valószínűleg semmi mással nem foglalkozna a habony-média,és az illető már rég előzetesben lenne.De a nemzeti vő éli a luxuséletét,mint eddig,és röhög a markába.Ha ezt megússza,ráadásul M.o.-nak kell visszafizetnie a 13 milliárdot,akkor valószínűleg népfelkelés lesz..Ezek nagyon ügyesek,mire elkoboznák a vagyonát,addigra ráiratja kutyára-macskára-szomszédra,akárkikre.
szaboria1
Persze, hogy terelnek most inkább a régi maffia dolgokat akarják elővenni.
colibri
Ha ez az ügy élesebb, mint valaha, akkor nagyon jól palástolják ( mint mindent, ami bűzt a fidesz áraszt ki magából), mindenről beszélnek, mindennel foglalkoznak, de magukról mély csönd van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.