Mindent megtehetek – üzente országnak, világnak ezen a héten a magyar kormányfő. Az Orbán Viktor által megrendelt alkotmánymódosítás a Stop Sorossal együtt már most megfoszt bizonyos embereket a jogaiktól, és a jövőben bárkire veszélyesek lehetnek. A heti visszatekintésben csak egy dolgot próbálnánk meg hiába összefoglalni: az ellenállást és tiltakozást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez…”
Ady E.Nagyváradi Napló 1903
Commenter
@kereső: mi minden jó történelmi lehetőséget eljátszottunk. Egy másik posztban írta valaki, hogy orbán ellopta a rendszerváltást. Először azt. Aztán most már a jogállamot és a demokráciát is. Szó szerint megpuccsolt itt mindent és hatalmát most a tákolmányán és az elcsalt választásokon keresztül legitimnek próbálja feltüntetni. Úgy tűnik meg is teheti, mert ebbe mindenki beletörődött.Én úgy gondolom hogy nincs már balzsam erre a sebre mert el nem elfekélyesedve van, hanem már el van üszkösödve. Amputálni kell majd. Sajnos.
lampa laz
Nincs ellenállás, nincs tiltakozás; most nyár van meleg, aki teheti nyaral, ősszel esik az eső, télen meg hideg van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.