Leszakította egy nő alkarját munkahelyén a tésztagép, amelyről szakértők megállapították, hogy rossz volt, nem működött a retesze. Kártérítést kért, de az először felajánlott összeget nem fogadta el. Per lett az ügyből, ahol a munkáltató képviselője meglepő állítást tett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Olyan ember nem létezik, aki szándékosan túladna az alkarján! Nem csak a fájdalom tartaná vissza attól. Az egész további életét tenné tönkre.
namihami
A cég és ügyvédje biztos meg van arról győződve, hogy egy karral élni sokkal nagyszerűbb, mint kettővel. Például ruhát, kabátot, blúzt is mennyivel olcsóbban lehet csináltatni, hiszen csak az egyik ujját kell rávarrni, nem?
Oké, az ügyvéd pénzért és megbízásból dolgozik. De hogy ennyire hülye és/vagy pénzéhes legyen, hogy egy ilyen ötlettel akárcsak, de előálljon, na az már még azon a szinten és abban a kasztban se kevés. És ez a hibás gép tulajdonosától se volt egy apró ötlet.
ila51
ha ez igaz , akkor ne nagyon dicsekedjenek az emberségükkel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.