Egy fél ország szurkol Ellenbacher Attila tévészerelőnek, aki 2012-ben kezdett el használt és használható tévékészülékeket felajánlani kórházaknak, gyerekotthonoknak, börtönöknek, rászoruló közintézményeknek. A jótékony akciónak híre ment, egyre többen ajánlják fel tévéjüket és egyre több helyen jelzik, befogadnák azokat. Most azonban problémásnak látszik a folytatás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezen nem tud egyetlen haver sem keresni! Ergo nincs állami támogatás!
Kássler meg biztos nem ad rá pénzt, hiszen már a kezdetekkor is irreális elvárásai voltak. Tényleg, hány garanciális tv-t vett az Onkológia Intézet, professzor úr?
tudode
Ha a ÉLVHAJHÁSZ szponzorok NEM SERTE PERTÉLNEK a kéz, kezet most HÚSOSFAZÉK körül (tisztelet a NÉVTELENEKNEK) nem csak a karitatív vénával rendelkező TV-szerelőn kívül az ÁTLAGEMBEREK is akár JÓ SZÓVAL, apróságokkal segíthetnének egymásnak, kiegészítve a MINDENKORI állam ILYEN, OLYAN szolgálatkészségét!
.
De ami dívik, EGY LÉPCSŐHÁZBAN "is" úgy élnek egy helyen, hogy BÁRKI FELFORDULHAT,
az elhidegülés, érzéketlenség miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.