Csütörtökön, egy nappal a hivatalos tanévnyitó előtt megjelent az új honvédelmi ismeretek tantárgy kerettanterve a Magyar Közlönyben. Az ilyen tantárgyat oktató gimnáziumokban már most szeptembertől ezt a tantervet kellene alkalmazni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: na jó itt vagy a katonaságról, vagy a demokráciáról, vagy mindkettőről unortodox ismereteik lehetnek!
namihami
Ezt a sz@ rt vajon melyik hülye Kardcsörtető Harcimarci találta ki és rakta össze?
Azt próbálják felfrissíteni, ahogy a Vezért is beszervezték az akkoriak? Előre a besúgók beszervezése és kiképzése jól bevált lenini útján? Nosztalgiáznak a fiúk? Előttük lebeg a Főnök példája?
Commenter
@namihami: az átkosban is volt ám ilyen tantárgy!
namihami
@Commenter: És nem, többek között, ez volt az egyik indoka annak, hogy (állítólag) rendszert akartunk váltani? Most örüljünk annak, hogy az ilyen Kisz vezető, párttitkár- csemeték vissza akarják hozni? Ezért érdemes volt szétb@szni azt, amit összedolgoztunk és egy milliárdos, de még az akkorinál is parvenűbb réteget kitenyészteni? Az se volt túlzottan szemérmes, de ezeknek a cipőjét se köthetnék meg.
division
Nem kívánom vissza a hadkötelezettséget, de a mai fiatalok zömére ráférne valamilyen rendszeres kiképzés.
Commenter
@namihami: most egy belterjes klikken kívül senki nem akart most rendszert váltani. Ahogy írod és most ugyanott vagyunk ahol a part szakad, ráadásul most még rendszert kívülről bedöntő tényező sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.