Újabb aggasztó dokumentumot kaptunk az ország legnagyobb sürgősségi osztályának állapotáról. Kiderül belőle többek között, hogy különböző osztályokról levezényelt orvosokat osztanak be vizsgálóba, így például bőrgyógyász aorta rupturás beteget kezelhet. (Az aorta ruptura a verőér falának megrepedése, életveszélyes állapot.) Egy intézményben dolgozó orvos ehhez a következtőt tette hozzá...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Most értettem meg, hogy miért kellett a közel múltban balesetet szenvedett barátunknak négy napig fulladni, mire rájöttek, hogy az egyik törött bordavége a tüdejében van. Utolsó órában sikerült megoperálni, leszívni a mellüregből és a tüdőből a vért.és megszűnt a fulladás. Volt, amikor egész nap nem láttak orvost az intenzíven. A kutya meg nem kérdezte a beteget, hogy van e panasza.
Commenter
@namihami: "Az iskolának, a pedagógusoknak, az egyháznak és a szülőknek közösen kell „egy irányba” nevelniük a gyermekeket - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára vasárnap Geszteréden. "
Az irány az eü-ben is "jó" irány a patológia...nem is tudtam, hogy az országban üldözik a keresztényeket, ki üldözi őket a migránsok? Erre is kell egy államtitkár?
Nessy
@namihami: Ezt nevezik passzív eutanáziának! De a "kegyes halál" ellen a sok ájtatos manó élénken tiltakozik, mert nincs a Bibliában! De a szentségét, a külön repülő, a szolgálati kocsi, a hazudozás,a gátlástalan lopás, a páva tánc sincs a Bibliában!
Commenter
@Nessy: és hány ilyen eset van naponta, és nem mindenki menthető...mert rá se néznek az OOI ban (tízparancsolat vezetése alatt) hordágyszámra feküdtek a rákos kemóra, röntgenre váró betegek egy szál koszos lepedővel letakarva...napokat.
kereső
Kellett a pénz a "nemkormány" gépekre.
Borzasztó ezeket a dolgokat olvasni- de ezt "akarta"? az ország.Erre IS szavazott április 8-án,lehetséges,hogy azok az orvosok és ápolók is ,akik most igazán nagy bajban vannak.-a betegekről meg nem is beszélve.
Commenter
@kereső: hiszek benne, hogy a hallgatag többség nem akarhatta a rendszerszintű csalást, ezért is ez a fásult bénultság. Most szerintem onnan kapja a léket ez a tetves rezsim ahonnan nem is várta. Most látják hogy nincs ingyen egészségügy...ha a kommunista rendszert nem lehetett megreformálni akkor az abban működő egészségügyet sem lehetett ...hiába a nagy népszavazás a vizitdíjról..meg a ferimennya3,14csába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.