Ismerem a magyar kormány minden érvét, és épp ezek erősítenek meg a jelentés igazában – mondta a hvg.hu kérdésére Judith Sargentini, aki nagyon bízik benne, hogy az uniós tagállamok nem nézik tovább tétlenül a magyar jogsértéseket. A holland zöldpárti képviselő nem csak a gyűlölködést érzékeli, de azon magyarok reményét is, akik az Európai Parlamenttől várnak támaszt. Sargentini azt mondja, ha jövő héten meglesz a kétharmad, akkor az egy nagyon erős üzenet a Tanács felé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
@justhpeter: Nincs kétségem, hogy alázni 0rbán is tud. És hogy előveszi a jól bevált pávatáncát és kettős beszédét. Még talán azt is beleveszi a mondókájába, hogy milyen jól megvédte a kerítéssel Európát, szó sincs kérem itt gyűlöletről, csak a jogos védelemről. Merkel is el van tévedve, amikor arról beszél, hogy belátja, 0rbán megvédte Európát a bevándorlóktól. Mindössze arról van szó, hogy a menekültek más úton jutottak el oda, ahova akartak. Magyarországot megkímélte a rá háruló kötelezettségek teljesítésétől, mindössze ez igaz.
A minta, amit demokrácia lebontásában, a saját népének lealázásában és kifosztásában mutat, az viszont tényleg nagyon veszélyes. Örülök, hogy Sargentini érzékeli "azon magyarok reményét is, akik az Európai Parlamenttől várnak támaszt".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" Ez a jelentés a magyar polgárok jogait védi, hogy sokszínű demokráciában éljenek, amelyben tisztességes igazságszolgáltatás ítélkezik felettük, a tájékoztatás teljes körű, szabadon gyakorolhatják vallásukat, és nem korlátozzák a gyülekezési jogukat."
..pontosan ez az ami szóról szóra hazugság. Nekem épp az ilyen általa kitalált sokszínű-, tájékoztatott-, szabad-, vallásos és egyéb demokráciája nem kell, tehát nekem az akaratom ellen akar elfogadtatni olyan dolgokat ami sérti a jogaimat.
görbetükör
@Eriksson: és kinek a hibája,ha feledésbe mennek? Ki az úr ma a szemétdombon? Miért nem von felelősségre?
Ja, mert elsődlegesen önmagát kellene! Ezért aztán minden megy a feledésbe.
Eriksson
@görbetükör: Mindenki hibája. Enyém, tied, övé. Óhatatlanul azzal foglalkozunk ami most történik körülöttünk, a régi dolgokat elfelejtjük. Ez már csak ilyen.

Szerinted a rendszerváltás utáni gazdasági disznóságokért kiket kellene felelősségre vonni? A mai milliárdosok vajon mikor és miből szerezték az első millióikat?
Az már felejtős, mert csak a háborús bűnök nem évülnek el.
görbetükör
@Eriksson: Nem. Én semmit nem tudok tenni szennyesmosás ügyben. Csak az tud, akinél a hatalom, akinél a törvény alkalmazásának pálcája.
Ha feljelentést is tesznek, azt vagy kivizsgálják, vagy nem. Hogy minek alapján, ez nyílt titok.
Ez van.
Eriksson
@görbetükör: Elbeszélünk egymás mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.